Éden Hotel 2 – Betti és Roland érkezése

Az eheti első adásban bemutatkozott két új szereplő, Éden Betti és Éden Roland.

Az Éden Hotel 2 lassan a finisébe érkezik, azonban a játék menete nem változott, ugyanúgy mutatkoznak be új játékosok, mint akár az első héten. Betti és Roland mutatkozott be az eheti első adásban, akik elmondásuk szerint nagyon jól tudják, hogy milyen közegbe érkeztek. Pontosan tudják, hogy a kétszínűség mindennapos a játékban, és ez csak egy olyan szempont, ami nem éppen teszi makulátlanul jó hellyé a hotelt.

A történések  nem álltak meg ennyiben, a társaság a feladatnak megfelelően összeült és mindenki megbeszélte a párjával, hogy mi az, ami zavarja vagy éppen jó kedvre deríti őt. Ebben a kis körben derült ki, hogy Andi féltékeny, de Pít hárított vagy, hogy Anikó elégedett az ő Márkjával. A legviccesebb az volt, hogy Edina megbízhatónak nevezte Mátét, ez tipikus esete a rövidlátó emberek bizonyos csoportjának, ez a csoport pedig nem egy Facebook csoport, hanem a szerelmesek közössége.

Éden Betti és Éden Roland

Éden Betti és Éden Roland: az új jövevények

Máté amúgy meg az ő szép stílusában később tudtára adta Edinának, hogy neki sok, amit művel Márkkal. Persze itt nem kell semmi komolyra gondolni, Máté játssza a macsót, amikor ott van neki a szeretett lány, akkor az édesgetés mellett olykor bántja, vagy éppen félre kacsingat, de amikor Edina vált két jó szót egy potenciálisnak tűnő vetélytárssal, akkor kijelenti, hogy ez ő neki sok.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. uristenem de helyes vagy szerint:

    sziaa