Durván zaklatja egy perverz Csobot Adélt

Durva, gátlástalan szövegeket írogat egy ismeretlen férfi Csobot Adél közösségi oldalán.

Az X-faktor harmadik helyezettjének, Csobot Adélnak nem könnyű az élete. A showba kerülésekor rengetegen szidták, hogy tehetségtelen, és semmi keresnivalója nincs a tehetségkutatóban. A hetek előrehaladtával egyre többen kedvelték meg a nagykárolyi énekesnőt, aki a dobogó harmadik fokáig menetelt. Sikert sikerre halmoz az X-faktor óta, de néhány dolog azért mégiscsak megkeseríti az életét.

Már az X-faktor ideje alatt is zaklatta egy huszonöt év körüli férfi Adélt, de nem csak őt, hanem Antal Timit is. Akkor megerősítették a Corvin sétány és az X-faktor ház körüli környéket, ami elriasztotta a fiatalembert a további lépésektől. Most azonban Adélnak egy újabb “rajongóval” kell megküzdenie, aki ocsmány kommenteket írogat a képei alá.

Csobot Adélnak új zaklatója van, szerencsére már le is tiltották a férfi felhasználói fiókját

Csobot Adélnak új zaklatója van, szerencsére már le is tiltották a férfi felhasználói fiókját

Az illető férfi Nagy F*sz néven regisztrált a közösségi portálra, és és folyamatosan arról ír, hogy mit művel, miközben Adél képeit nézegeti. A rajongókat felháborította az illető oda nem illő kommentárada. Az egyik rajongó már arra is kérte az oldal üzemeltetőjét, hogy tiltsák le az elvetemült rajongót.

A tiltás állítólag már meg is történt, Adél menedzsmentje blokkolta a férfi felhasználói fiókját, és remélhetőleg nem próbálkozik megint. Sajnos az illető alig néhány perc alatt tud magának új felhasználói fiókot készíteni, de reméljük, hogy erre nem kerül sor. A nagykárolyi lány hamarosan önálló estet fog adni, ott azonban nehéz lesz kiszűrni, ha esetleg megjelenne a perverz rajongó. Adél nem akart nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a menedzsere csupán annyit közölt, hogy nincs hozzáfűznivalójuk az ilyen primitív megnyilvánulásokhoz.

Hasonló bejegyzések..