Demes Tamás kiesett: 2. élő adás

Suttogások és Sikolyok, avagy Szerelmes Dalok. Ez volt a fő téma az x-faktor versenyzőinek, és a témának megfelelően kellett dalt választaniuk, majd énekelniük. Volt itt minden az elmúlt este folyamán: lírai, rock, pörgős, diszkós. Egy közös pontjuk azért volt a daloknak, maga a téma. 11 versenyző lépett fel az x-faktor 2. élő adásában.

Mindegyikről elmondta értékelését és véleményét a zsűri, aztán pedig a tehetségek előadták a közös dalt: “Back to Black – Te vagy az, akit a legjobban” címmel.

ITT nézheted vissza a 2. élő adás videóit »

Az x-faktor 2. élő adását egyébként Muri Enikő kezdte, majd a végszót Kocsis Tibor énekelte el, mellyel az egész közönséget megvadította. Érdekelnek a produkciók? Akkor kattints a fentebbi linkre!

A szerelemnek sok színe van, értékelte Keresztes Ildikó az egész estés produkciót. Malek Miklós mindenkire büszke volt, hiszen egyre jobban fejlődnek a “Gyerekek”. Összeségében színvonalasnak és szórakoztatónak találták a mentorok a show-t. Tudjuk azonban, hogy valakinek mindig ki kell esnie. Most is a 2 legkevesebb nézői szavazatot kapott produkció párbajozott meg egymással.

X-faktor Párbaj: egy nem mindennapi helyzet állt elő..

Demes Tamásra és Lil C.-re (Kelemen Csaba) esett a választás, melyért a nézők sms szavazatai feleltek. Egy olyan egyedi helyzet állt elő, mely az x-faktor történelme során még nem volt. 2 olyan versenyző maradt a párbajra, akik egy mentorhoz, azaz Keresztes Ildikóhoz tartoztak. Ildikó már a párbaj előtt el is sírta ezért magát, mert lehetetlen helyzet elé állították: válasszon valamelyik mentoráltja közül. A párbajt végig is sírta.

Demes Tamás annyira meg akarta mutatni, hogy ő a jobb, melynek hatására ez már a produkció rovására ment. Túlénekelte magát. Ezzel ellentétben Lil C. a maga könnyedségével és határozottságával adta elő a párbajdalt.

2:1 volt az arány, amikor Keresztes Ildikónak kellett döntenie a legvégén, és teljesen összeomlott. Sírt, bőgött és nem tudott dönteni, de végül kimondta a végszót, ezzel eldőlt a végeredmény:

Demes Tamás esett ki

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Skykler szerint:

  Keresztes Ildikó nagyon jól döntött.Tamás hangja jó de nem eladható.Nekem nem tetszett.sőt rosszul voltam tőle.Egy kis kocsmába sokra viheti még.

 2. Felső Olivér szerint:

  jah és Tamás neked még nagy jövőd van!Ilyen hanggal előtted áll a világ!Nem kell téged félteni!Sok sikert a további élethez!!

 3. Felső Olivér szerint:

  Ez hihetetlen!!!Te voltál az egyik legjobb Tamás…Lil C elbújhat mögötted…szerintem egyáltalán nem énekelted túl magad!Csak harcoltál!Sokkal jobb voltál Lil C-nél!Ő csak olyan dalokat tud énekelni,amelyikekhez nem kell énektudás…vagy csak kevés..Jackson tud csak énekelni,egy Hamu és Gyémántot el se tudott volna énekelni…Gratulálok Ildikó!!Remélem bűntudatod van…megérdemled!!!

 4. magdi szerint:

  kedves tamás. nem neked kellett volna kiesned.csak a gesztinek volt igaza, küzdöttél és isteni a hangod, imádom. már egy csomoszor meghallgattam a párbaj számod, nagyon jó. sok sikert szerintem még hires énekes leszel, ne add fel. puszi

 5. Jolika szerint:

  Kedves Tamas! Nagyon sajnalom,hogy kiestel,de ne feledd,hogy csak ebbol a versenybol,mert ami benned van az Teged sora fog vinni,Tudod van egy jo kozmondasom “Egy feneken rugas ket lepes elore”…Sok sikert az elkovetkezokben.Te egy nyertes vagy,mert a josagoddal,hangoddal beloptad magad a szivunkbe.Puszi.Joli

 6. Török Móni szerint:

  Mit művelt a Keresztes Ildikó ezt nem értem

 7. Kocsisné Kiss Ilona szerint:

  Keresztes Ildikó Oscar-t érdemel a könnyek nélküli sírásért!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: