Csobot Adél – 5. élő adás

Csobot Adél találkozott a rajongóival, amit Malek Miklós javasolt neki, hiszen ezzel nagyobb magabiztosságra tehet szert (nem mintha szüksége lenne rá).

Geszti eléggé diszkréten próbálta megfogalmazni azt, hogy voltak hibák bőven az éneklésben, de inkább dícséretté váltott át az értékelésében.

Ferónak tetszett a produkció, de hiányolta a régi “bolond” Adélt.

Neked hogy tetszett Adél?

Csobot Adél produkciója

Hasonló bejegyzések..

20 hozzászólás

 1. helma szerint:

  Szuper vagy kicsi lány! Gratula csak így tovább, nagyon sok jóérzésű ember drukkol Neked, mert jó a hangod, szép vagy, szuper a kisugárzásod.Nem véletlenül dolgozik veled Malek. Sok sikert!!!

 2. erdely szerint:

  Szép vagy ügyes vagy ADÉL,ne törödj a sok rossz indulatu emberrel.Vigyázz maradj önmagad !Mutassátok meg Timivel,hogy Erdély még van és lesz is!

 3. j48 szerint:

  lass bea jobb mint a csitri csobot

 4. Cica szerint:

  Hangja is szep tisztan csengo ,a szepsege meg termeszetes bajos ,sokan azert probaljak leszolni mert az o szepsege szuletet nem plasztikai sebesz szabta varta honapokon at ,velemenyem szerint meg is nyeri az X faktort.

 5. epeerke /viki/ szerint:

  Jézusom..mennyi öntelt, beképzelt, bunkó ember van a világin -_- de mindből csak az irigység beszél mert jött egy nagyon szupiiiii csajszi aki belopta magát a többség szívébe.. az irigy emberek pedig ezt nem tudják elfogadni mert 1000x jobb náluk.. sőt azok az emberek a nyomába sem léphetnek 🙂 az egész xfaktor szériában eddig kimerem jelenteni, hogy Csobot Adél a legjobb!!! Egyébként szerintem 1 ember elkezte ezt a baromságot h adél ilyen meg olyan nyávogós liba stb. a többi csicska meg követi azt az eggyet minthogy inkább nézne mind magába 😉 ui.:szeretnétek ti olyanok lenni mint Adél…

 6. Niki szerint:

  Én komolyan nem értem az ilyen commenteket! Hogy lehet nyávogós libának, meg kitudja miknek hívni valakit akit nem is ismerünk!!! Főként h lehet utálni, egy ilyen csajt, aki amelett, h gyönyörűen énekel, a kisugárzásából csak úgy süt a vidámság és a szeretet!!! A másik dolog pedig az, h akinek ilyen hangja van, sztem nyugodtan megengedheti magának h nyávogós legyen, mert addig amíg a színpadon ilyen jól énekel, addig mit számít h nyávogós vagy nem, vagy h magán életben milyen!!!

 7. gara szerint:

  Sok öntelt libát zavart meg a Csobot sikere.
  Át kell értékelniük életüket,jött egy jobb,aki gyorsan leakaszthatja,általuk beunalmasodott pasijukat.
  Ennyi.

  A show business oldalról,az összes széria közül,ez a lány a legnagyobb felfedezés.Fiatal még,de érdekli.Érdeklődése óriási a szakma iránt,emellett színész jelenlét és most kiderült a hangja sem elveszett.

 8. gara szerint:

  Nem ő,hanem ezek kezdik elhinni hogy énekelni is tud.
  A háttér szakembereknél(nem csak a Malek) gyors ütemben fejleszthető az éneke.
  Míg isten tudja ki,beírja hogy hamis.Kicsit átlátszó a kontraszt.
  Szenzációs volt ahogy belekezdett a dalba.Gyorsvonat a csaj,persze nem a szakma dönt,hanem az irigy női fajtársaik.
  Az életbe nem győzi meg őket,azt már a természet eldöntötte.Kinézet.
  Persze vannak női szavazói is.

 9. poki 26 szerint:

  nem tudom hogy mért van még bennt ez a nyávogos liba egyáltalán nem tudd énekelni az antal timi sokal jobban énekel nála de ö egyáltalán nem ide való.

  • kicsike szerint:

   Figyelj….szerintem te is szeretnel legalabb annyira liba lenni mint Adel!!! Szerintem TOKELETES!!! O is es Timi is!!! A feltekenyseg beszel beloletek!!! Az irigyseg!!!Vagy az faj hogy erdelyi?! Hajjra Erdely!!

 10. Kyra szerint:

  Tragikus! Végig hamis,minden alkalommal.
  Hihetetlen,hogy ezt a kis öntelt libát még bent tartják.
  Malek Miklós, mérhetetlenül elfogult vele.

 11. Mesi szerint:

  Adél kritikán alulit teljesített! Borzalmas, hallgathatatlan!
  Kár, hogy nem őszinték a zsűritagok…..vagy nekik sincs hallásuk???
  Még a végén elhisz hogy tud énekelni…

  • Kia szerint:

   Szerintem meg hihetetlenül féltékenyek vagytok rá! Hogy ő ott lehet ő tudd valamit. Persze ő is hibázhat hiszen ember ő is! De ha te jobban tudsz miért nem mész be és énekelsz ? 🙂 Ez a lány akar és tud! Van akaratereje és meghallgatja a tanácsokat és igyekszik mindig jobbat és jobbat hozni! Csak így tovább Adél neked szurkolok!