Csobot Adél – 1. élő adás

Csobot Adél körül nagy viták keringtek az interneten, leginkább az, hogy nem jogosan jutott be az x-faktor döntőjébe. De megtörtént, így bizonyíthat:

Megtudtuk a kisfilmből, hogy Adél még sokat tanul, ugyanis érettségi előtt áll. Halkan megjegyezhetjük, hogy azért az x-faktor élő adásai mellett nem igen lehet tanulni és készülni a vizsgákra.

Geszti Péter szerint mindent megmutatott Adél, ami miatt rajonganak érte – vagy éppen irigykednek és utálják őt. Keresztes Ildikó szerint hála istennek, hogy nem normális Adél, hiszen pont emiatt őrült és jó a produkció.

Nagy Feró imádta az előadást, szerinte isteni volt. Malek Miklóst szerint ilyet senki más nem tud, amit Adél, és nem bánta meg, hogy beválasztotta a döntőbe.

Csobot Adél éneklése

Hasonló bejegyzések..

10 hozzászólás

 1. Joci szerint:

  Adél szinpadra termett, de énekelni nem tud.

 2. veca szerint:

  Adel nagyon jo es aki ellene beszel az nagyon irigy,Hajra!

 3. dia szerint:

  HAJRÁ ADÉL!

 4. BARBI szerint:

  HAJRÁ ADÉL!

 5. Réka szerint:

  HAJRÁ ADÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. ---- szerint:

  nem tudom hogy mi a bajotok vele mert nagyon jó lehet hogy sokan nem szeretik mert hogy nyalizik meg mindig nevet de neki ilyen a természete ha valakinek meg nem tetszik akkor nem kel nézni és kész.
  NEKEM NAGYON TETSZIK HAJRÁ ADÉL
  te fogod meg nyerni reméljük!!!!!!!
  SOK sikert!!

  • néző szerint:

   Nem kellene ilyen nyíltan nyomni a győzelem felé , annyira azért nem jó! Túl feltűnő volt a mentorok szerintem őt akarják győztesnek ,de látszik hogy a NÉZŐK NEM..majdnem ki esett…

  • P.M. szerint:

   Most is kijött az, ami a válogatás után a táborban! Ő nem az A HANG, akit ez a műsor keres… ENNYI! Ezen nincs mit szépíteni. Ezeket a régi stílusú klasszikus Charleston dalok nagyon jól állnak neki, de ettől még nem lesz méltó az X-Faktor megnyerésére (egy Pubban elmegy, ahol ilyen stílusú dalokat énekelnek de ennyi) ettől többet kell letenni az asztalra. És tartom magam ahhoz amit az élő show kezdete előtt mondtam 4 élő showt adok neki és remélem utána kiesik.

 7. daru szerint:

  Mi a baj vele?
  Ha jó számokat kap,még cicázhat is a zsűrivel,mert folyamatosan akarja emelni a szintjét.Ez az jelenti,még bőven van benne.

  Ekkorát ugorni egy héten belül csak sztár tud.
  5 cementes zsákkal a hátán is a komoly nép és a színpad jelenléte felserkenti.ez az ismérve a sztárnak.
  Színpadra született.szinész-énekes