Beeri Benjámin – ének és trombita

Ha színpadi mozgásban nem is jeleskedett Benjámin, énekhangjával csendre bírta a hallgatóságot. Aki értékeli a zenét, és / vagy űzi is azt, külön értékelte a fiatal énekes és zenész trombitajátékát is. A fiú énekével és hangszeres előadásával próbált beépülni az x-faktorok táborába.

Beeri Benjámin éneke és trombitajátéka

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Tibi szerint:

  Ha valaki hangszeren játszik, akkor több ütemérzék kellene!
  Bár lehet, hogy izgult egy kicsit. Egyébként nem rossz, csak csiszolni kell.

 2. gabriéla románia szerint:

  Igaz!
  Még meg kell érnie egymást, hogy jó elóadó legyen!
  A fájdalom, szeretet, szerelem, szeretet, veszteség, öröm, düh és lázadás, akkor költözik az ember hangjába, ha megélte, érezte tudja miröl énekel és bele tudja tenni!Kell egy pár év törés, veszteség, hogy ott legyen.Ez nemkor kérdése, hanem az kit mi, mennyit ért meg, látott, tanuklt, fejlődött, tapasztalt meg és szenvedett fiatalon már, hol tart, és mit hozott át karmikus, és családi örökség, mit hordoz magában!”Nem az számít ki hol tart, hanem az mivé válhat, mivé és kivé akar válni és miért! Csak az, milyen tudást, ajándékot tapasztalást hordoz a világ számára!”Egy híres, nagy külföldi énekes mondása.Az idösebb sztárok ezt tudják, tudjuk..
  Köszönöm szépen a nevükben, a zsúrit és az öreg Celebeknek,hogy hagyják elöremenni az ifakat, segítik nem bántják, tapossák le és nem féltékenyek rájuk, nem féltik kenyerük és megélhetésüket, közönség sikereiket tölük,és nem ölik meg bennük ami jó szép, értékes és tiszteletreméltó ajándék az emberiségnek mindannyiunknak, örömet ad, értünk van, nem ellenünk!Köszönjük értük!

  Igaz.
  Az ifjak tehetsége, érzései,szeretetétől fog csak megújhodni és megtisztulni ez az ország, szeretni kell őket, becsülni, és áldani, segíteni minden eszközt, támogatást megadni, hogy megörízhessék tudásukat, örökségüket az unokáiknak.Az öregebbje miatt lett ilyen a világ, megposhadt, megromlott.
  A jó csíra az ifjabbakban van, éled!Segíteni kell nekik könyebb legyen a sorsuk, ne éljenek és lássanak tapasztajanak meg annyit mint az öregebb celebek.Színészek, énekesek, tv szereplők, modellek, pályájuk során, ne sérüljenek érzéseik, lelkükben, jogaikban és pályájukon!Nem az ü hibájuk,de nem szabad a karmikus hibék, vétkeket tovább adni,folytatni ,kiörökíteni!Se acsaládbn, se a társadalomban, és füként nemidegen, ártatlan emnberekre, mindegy kiék,ki szülte! Minden élet becsülendő, ami szeretet, jóság, kedvesség, öszinteség és tehetségből való! Érték! A tárgyak és a pénz elött, ez az erő, érték az örízendő, tisztelendő, segítendő és szolgálanmdó egymásban! Ez az üzenetem számukra, ez a feladatuk! karma.
  Mindegy ki kié, mié mindenkit ránkbízott Isten, kaptuk tapasztalást, tanítást, tudát hordoz belsö kincseket számuknra, mindegy az hogy nyílvánul meg, írásban, beszéd, tettek, dalban, szeretteli ölelésben!
  Az önkifejezés, az adás része, az adásnak és a kapásnak számtalan müődja van.Minden ami szeretet, igazság, önzetlenségből született áldás, tiszteletzet és megbecsülést érdemel!Aki letért az útról,elvesztete belső fényét, bemocskolta vvásznát a siker, a pénzért,azoknak sem, sohase késö öreg pestiek, celebek visszatérni, hisz csak egydöntés, hogy mától jlélnek és jót tesznek!Nem haszon, nyereségért hanem szeretetből.

 3. pascoale szerint:

  jééég, vagyóóóok te Isten, ez gáz!
  …bőöol vagyok,nyhújtsd két kezed, hjéég szívemet, nagyon gáz!
  Minek ide cifrázni, tarkítani! Kérem vagy van szép hang, kiejtés mögötte tartam, kisugárzás és belbecs gyerekek vagy nincs!
  A szép dal, az igazán jó elöadó, a nagyság lepadlóz, megérint, megsebez, paklóra küld és tiszteled, követed! Mindenki keresi azt az egyet!
  A lejtések, emeléseknél, a tiszta hang és beszéd, is gáz, mert nem nyitja ki rendesen a száját!A mozgás, testbeszéd, koreográfia is gyenge!A megasztárosok is nyújtottak, cifráztak, lebegtették a hangjukat, utáltam!

 4. Imo szerint:

  Érdekes feldolgozás kicsit lassú, némi intonációs hibával, de egész jó volt.

 5. peti szerint:

  Nekem tettszett.

 6. Norbi:) szerint:

  legjobb!!!!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: