Baricz Gergő videó – 8. döntő

Baricz Gergő magyar dallal kezdte meg az x-faktor 8. döntőjét. Egy igazán új arcát láthattuk Gergőnek, egészen meglepett Mindenkit. A lenti videóban ezt Te is visszanézheted. Geszti Péter Krampusznak nevezte Gergőt, az előadást egyedinek tartotta. Malek Miklós Mágusnak hívta az énekest, mert mindig hoz valami újat, ugyanakkor a leggyengébb hangnak is nevezte.

Nagy Feró nem gondolta volna, hogy egy ilyen dalban is helyt tudott állni az ifjú tehetség. Összességében tetszett a mentoroknak az előadás.

Baricz Gergő első éneklése

Baricz Gergő – amerikai dal

Hasonló bejegyzések..

26 hozzászólás

 1. jozef szerint:

  semmi bajom gergővel,még attól lehet sztár ő is,de lássuk be azért,hogy tamásnak és verának is jobb hangja volt nála.enikő pedig túl egyhangú,monoton és nincs változatosság a hangjában,főleg mikor ordítva énekel.szinte minden hangszine ugyan az.

 2. Kata szerint:

  Szerintem Tamásnak kellett volna megnyerni ezt a versenyt,mert a kisujjába is sokkal több tehetség van mint a Gerőben:)A trendi kellék pasinak kellett volna haza kornyikálnia magát!

 3. ildi szerint:

  Gondolom azért, mert soknak tetszik és szeretik a hangját, és nem sajnálták rá a szavazatukat, mint ahogy én sem!!! A lehetőség adva van, mindenki szavazhat arra aki neki tetszik. Ha nem kap elég voksot, akkor a többség győz! Ilyen egyszerű az egész! Tudomásul kell venni az igazságot! Ne felejtsük el, mind a tizenkét döntős jó!!!!!!!!!!!! tizenkét felkiáltó jellel!

 4. Gábor szerint:

  Szégyen gyalázat !Ez nem igazság!Baricz mit keresmég az X -factorba????

 5. ildi szerint:

  Én például nem szimpátia alapján küldtem el a szavazataimat Gergőre! Nekem nagyon tetszik Gergő hangszíne, különlegesnek találom. Tamást sajnálom, nagyon jól énekel! Nekem egy kicsit üvőltős. De ez nem baj, sőt jó hogy ilyen is van, mint az Ővé. Viszont ha szimpátia alapján szavaznék akkor Tamásra tettem volna a voksomat, mert szimpatikusabb mint Gergő, valószínű hogy a köztünk lévő korkülönbség miatt. Én arra szavaztam akinek a hangját szeretem!

 6. Petrácska szerint:

  Baricz Gergő lehet hogy jól mozog a színpadon,lehet,hogy jóképű,lehet hogy szépen tud mosolyogni.A nézők ezt tartják fontosnak. De a lényeget nem vették észre, hogy Gergőnek nagyon érthetetlen, sőt nincs is hangja… Angolul meg még én is jobban tudok.Aki viszont tud már tud énekelni,de nem mozog jól a színpadon, nem jóképű,vagy netán nem mosolygós az már mindenféleképpen negatív a nézők szemében.A magyar nézők többsége csak szimpátia alapján dönt (nem tudom hogy más országban is így van-e). Szóval Magyarország, csalódtam benned.:(

 7. Bakos Gabriella szerint:

  Sajnálom,hogy ilyen előfordulhat,hogy a legjobb hangú énekesnek kell kiesnie. Lehet,hogy Baricz jól mozog a színpadon, Tarány pedig nem, de akkor is magasan leiskolázta a kisfiút. Szomorú,hogy nem a valós teljesítmény a mérvadó egy versenyen, de bízom benne,hogy Tarány Tamás előtt is kinyílik a világ, mint korábban mások előtt,mégha nem is ő lestt az első, pedig neki kellett volna győznie.

 8. József szerint:

  Baricz Gergőnek kellett volna elsőnek kiesnie az x-faktorból mert csak erőlteti a hangját ami nincs neki. Hihetetlen, hogy bekerült a döntőbe és a akiknek tényleg van hangjuk párbajoznak.

 9. csiszer edina szerint:

  nagyon sokan drukkolunk neked Csíkból és bízunk abban ,hogy a mai adásban tovább jutsz .
  Gratulálunk neked ,te vagy a legjobb.

 10. csiszer edina szerint:

  nagyon jó amit csinálsz, csak így tovább Gergő

 11. majzik józsefné szerint:

  Kedves Piri! Megnyugtatlak, van hallásom. Én csak reagáltam Anci első hozzászólásához. (lent megtalálod) Tisztában vagyok Tibi és Enikő képességeivel. Én is kíváncsi vagyok, hogy melyikük nyeri meg? Ami érdekes és különleges – nem futószallagú – az Gergő hangszíne, számomra. Úgy tűnik hogy nem csak nekem. Anci azt írta hogy BŰN rossz, ezzel én nem értek egyet! Nem tud kulturáltan kritizálni! Ő még annyit sem tett le az asztalra mint Gergő! Ezzel meg én vagyok tisztában!

 12. Piri szerint:

  Kocsis Tibi a legjobb hangu enekes,lejobb az angol kiejtese is,mivel angolbol diplomazott. Ildi neked egy csöpp hallasod nincs.IGEN IS TIBI ES ENIKŐ A LEGJOBB nekik kell gyözni.

 13. ildi szerint:

  Ancinak!!! Mi az hogy “és a többiek”?! Én nem szóltam hozzád, -eddig – különösképpen nem is érdekel a véleményed!!! Hát még a stílusod! Úgy látszik nem vagy tisztában a szavak értelmével amiket leírtál, mivel azok mind hazugságok!!! Ha nem érted miről beszélek, menj fel Gergő Facebokjára és azokkal az emberekkel beszéld ezt meg!!! 1. Mi az hogy hangja nincs? 2. Mi az hogy nem tud rendesen angolul? 3. Mi az hogy érthetetlen magyarul? Saját érdekedben ajánlom neked, te inkább ne írj semmit sehova, mert saját magad járatod le!!!

 14. ildi szerint:

  Kocsis Tibi bűn rossz, hangja nincs, nem tud angolul rendesen, amit magyarul énekel érthetetlen. Menjen már haza! Az X-factorba semmi keresnivalója nincs. Nem is értem hogy juthatott idáig!

 15. Székely Zoltánné szerint:

  Szerintem a jóisten is szinpadra teremtette, jól el tudja adni magát. Jó nézni és ha van is nála jobb hang egy nagyon_nagyon kellemes jelenség a szinpadon. Talán a dalok nem mindíg jók a hangjához. De például a duettje Verával jó volt, talán hasonló számok kellenének, lágyabbak, dallamosabbak.

 16. Anci szerint:

  Kedves Ica és a többiek!
  Amennyibe nem tudnátok ez az X-faktor oldala és itt mindenki hozzá szólhat a műsorhoz.
  Arról van szó, hogy itt mindenki leírhatja a saját véleményét Gergőről.
  Itt most nem az a kérdés ki honnan jött és, hogy ki Magyar és ki nem.
  Az én véleményem, hogy hangja nincs, énekelni nem tud ebben a mezőnyben ő a leggyengébb.
  Sajnos tőle sokkal de sokkal jobbak estek ki.
  Szombaton remélem ö lesz a kieső mert a másik három klasszissal jobb és van hangjuk és énekelni is tudnak.

 17. Anna szerint:

  Te vagy a legjobb. Nem azért mondom, mert Te is erdélyi vagy, hanem mert tudom, hogy ez mit tehet hozzá a benned levő X faktorhoz. Jó a hangod, jól árnyalod, jóképű vagy, jól mozogsz, kifejező vagy, azonosulsz a dallal és magaddal ragadsz. szívesen beszélgetnék vVeled, hajrá

 18. ildi szerint:

  Ha Malek mentoráltja Gergő lett volna, akkor bizony más lett volna a szitu, igaz? Hát ennyit Malekról!!!

 19. Ica szerint:

  Lehet Anci, hogz neked jobb a hangod, mint a Gergőé, de sajnos erről még nem sikerült senkit meggyőznőd. Vagy csak én nem láttalak még az X-Factorban? Nem hinném, hogy csak az irigység szólna belőled Gergőt illetően, csak azért mert erdélyi és mint már annyian sokan, bebizonyította, hogy messzemenően jobb mint sok anyaországi. ha pedig így van, akkor jogosan megérdemeljük szerencsétlen sorsunkat.
  Gergő, csak miattad ér a szombat-esti RTL-Klub műsora valamit! Hajrá! Ne törődj a rád irigyekkel, hisz jobb vagy soknál!

 20. Robert szerint:

  Baricz Gergő ok srac, a szomzsed faluba lakik es ő a legjobb. Hajra!!!!!!!

 21. ildi szerint:

  Imádom a hangját, stílusát. Mindenki jó, de nekem Gergő a legjobb. Én nagy Elvis rajongó vagyok, így még közelebb áll a szívemhez. Nagyon jó volt, nagyon tetszett, csak így tovább!!!!!

 22. Muci szerint:

  Szerintem szórakoztató, sőtt én csak miatta ülök le szombatonként a tv elé.Én neki szurkolok, remélem megnyeri a versenyt!!!De soha nem szólnám le a többi versenyzőt, mert van akiknek ők tetszenek és megértem ,mert különbözőek vagyunk , így az ízlésünk is más!!!!És ha tetszik vkinek az előadása, nem azért mert magyar, vagy nem magyar!!!

 23. Éva szerint:

  ha ennyire bűn rossz a hangja miért tartotta benn a közönség? a mentorok folyton dícsérték, majdnem minden adásban jókat mondtak róla, akkor mit rinyáltok? annak idején kiejtettétek a Wolf Katit, ő eddig sem jutott el…ő sem tudott énekelni? vagy nem volt elég nagy magyar? megérdemlitek Baricz Gergőt!!!!ő az idei Király L Norbi 🙂 Verácska, remélem most már összejöhettek….nem vagyok egy negatív ember, de nagy a valószínüsége, hogy szombaton Ő esik ki, legyél mellette…

 24. Edit szerint:

  Nagyon örülök, hogy Gergő jutott tovább. A külföldi sláger stílusa baromi jól áll neki. Hallgattam a megnyilvánulásait és nagyon értelmes gyerek. Hajrá Gergő!!!

 25. Anci szerint:

  Baricz Gergő bűn rossz, hangja nincs nem tud angolul rendesen amit magyarul énekel érthetetlen.
  Mennyen már haza az X-Factorba semmi keresni valója nincs.

 26. KISS TUNDE szerint:

  TE VAGY A JO GERGO!! 🙂

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: