Bagosi Alexa videó – 5. döntő

A kisfilmből kiderült Bagosi Alexa barátnőjétől, hogy az énekes tehetség egy igen “bevállalós kiscsaj”, és minden esélye megvan arra, hogy ő nyerje meg az x-faktort. Feró is megjegyezte: Alexa egy kétgyermekes családanya amellett, hogy egy egy dögős nő, aki remekül énekel. Az énekesnő az 5. döntőben egy Pussicat Dolls nótát adott elő.

Geszti Péter szerint ez a dal nagyon nem állt jól Alexának, Ildikónak sem tetszett a produkció. Malek Miklós sem tudta megvédeni az énekesnőt, minden jó, ami a múltkori előadásban benne volt, az most hiányzott – nyilatkozta. Csak Feró védte meg a fiatal lányt, elvégre valakinek mellé kell állnia, ki más lenne az, mint a mentora.

Bagosi Alexa produkciója

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. jocó szerint:

    Alexa csodálatos voltál,te pont úgy jártál mint mint Wolf Kati.Nincsen az országnak szüksége profi énekesekre!Az országon kívüliekre viszont igen! Nagyon sajnálatos!

  2. irma szerint:

    Alexa fel a fejjel buszke lehetsz magadra nagyon jo hangod van nem tudom a mentorok hallasaval mi volt hogy teged ejtettek ki de Lil-C meg a kis ujjad sem eri fel. Nagyon sajnalak hogy nem jutottal el a dontobe.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: