Az ének iskolája 7. adás: Kurcz Szandi is osztályelső

Június 1-jén két osztályelsőt hirdetett ki Friderikusz Sándor. Hajós András tanítványai: Bari Lacika és Kurcz Szandi bizonyultak a legjobbaknak, így ők énekelhettek tanárukkal közösen. 

Az Ének iskolája 7. adásában folytatódott a szerelmes dalok versenye. Az előző adáshoz hasonlóan ismét szívhez szóló, érzelmes nótákkal készültek a nebulók. Június 1-én Tabatabai Nejad Flóra, Lőrincz Álmos, Bari Lacika, Veres Roli, Kurcz Szandi, Scherzinger Gábor és Rafi, Bánsági Petronella valamint Rubay Laci állt színpadra.

A tanári kar – Szandi, Szulák Andrea, Király Viktor és Hajós András – valamint a vendégzsűri az elbűvölő Tabatabai Nejad Flórát és a Can’t Fight the Moonlight című számot a harmadik helyre szavazta meg. A második a Kökény Attila slágerét kitűnően éneklő Rubay Laci lett, míg a képzeletbeli dobogó legfelső fokára Hajós András két tanítványa, Bari Laci és Kurcz Szandi állhatott.

Míg Szandi a Neoton Família Nyár van című dalát adta elő teljesen új feldolgozásban, addig Lacika az Isn’t she lovely című számmal aratott osztatlan sikert. A két osztályelső jutalmul Hajós Andrással elénekelhette a Change the World című dalt.

Kurcz Szandi hatalmasat énekelt az Ének Iskolájában, csillagos 5-öst kapott

Kurcz Szandi hatalmasat énekelt az Ének Iskolájában, csillagos 5-öst kapott

Az Ének iskolája mérföldkőhöz érkezett: a következő adás az elődöntő lesz. Június 8-án mind a tizenhét versenyzővel találkozhatnak a nézők és kiderül, hogy melyik hat diák jut be a fináléba.

Kurcz Szandi: Nyár van (Csepregi Éva, Neoton) – videó

Hasonló bejegyzések..