Autóbalesetben meghalt Paul Walker

A hétvégén egy autóbaleset során életét vesztette a Halálos iramban filmek sztárja, Paul Walker. A kocsit nem ő vezette, hanem egy jó barátja. Az autó először egy oszlopnak, aztán egy fának ütközött, végül pedig kigyulladt. A Porsche mindkét utasa elhunyt.

Valószínűsíthetően túlságosan gyorsan hajtottak, ez okozta a kocsi kisodródását.

Autóbaleset során életét vesztette a Halálos iramban széria főszereplője, Paul Walker és barátja, feltételezhetően Roger Rodas sportautó-kereskedő. A színész hivatalos Facebook oldalán is megerősítették szombaton a szomorú hírt. A baleset nagyjából 50 km-re történt Los Angelestől, Walker és barátja, aki egy 2005-ös piros Porsche Carrera GT-t vezetett. A jármű először egy oszlopnak, majd egy fának csapódott, végül kigyulladt, mindkét utas meghalt a baleset során.

A Los Angeles-i rendőrség azt állítja, a sebesség komoly szerepet játszik a balesetben, egyelőre még vizsgálják, hogy mennyivel mehettek többel.

Autóbaleset során életét vesztette Paul Walker

Autóbaleset során életét vesztette Paul Walker

Paul Walker 1973-ban született. A most negyven éves színészt a Halálos iramban szériából ismerhetik a legtöbben, a harmadik rész kivételével mindben címszereplő volt. Halála előtt a hetedik filmben is szerepelt. Egyik legutolsó filmje, az Hours decemberben fog a mozikba kerülni. Walker túl az autós filmeken számtalan más produkcióban is megmutatta tehetségét. Már egészen kicsi gyerekként pelenkareklámban is szerepelt, de első fontosabb szerepét 1998-ban, 25 évesen kapta a Pleasantville című moziban.

Ugyanebben az évben született egy lánya, Meadow, de sosem nősült meg. Szerepelt még más jellegű filmekben is, például A csaj nem jár egyedülben, a Kutyahidegben, de dolgozott együtt Clint Eastwooddal is. A színészkedésen túl érdekelte még a tengerbiológia, szeretett szörfözni, és barna övet szerzett jiu jitsuban.

A baleset körülményeit még vizsgálják, egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi okból csapódtak neki az oszlopnak. A világon rajongók milliói gyászolják a színészt.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. ged szerint:

    Pedig mindjárt vége lett volna ennek a kocsis témának(sorozat)
    Szerette a kocsikat,de Paul áldozata annak,hogy mindig gyorsulásról kérdezték vagy autó bemutatókra hívták.
    Pedig másba is játszott(Eight Below aranyos) Egy kis visszavonulás után pedig másba is játszani akart.Kölyök képe volt,szóval 50 fölött már másra is jó lett volna.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: