A sörhas nem összeegyeztethető az erekcióval

Eddig úgy voltam vele, hogy a sörhas negyven fölött teljesen elfogadható, mivel ez az élet természetes körforgása. Ha a hölgyek hízhatnak egy kicsit, akkor mi is. Igen ám, de arról elfelejtenek szólni, hogy a sörhas nem szokott segíteni a szexuális pillanatokban.

Azóta utána olvastam a témának, és rájöttem, a tanulmányok azt mutatják, hogy több mint egy méteres haskörfogat esetén az erekció kétszer olyan nehéz lehet, mint azoknál, akiknek a hasa 85 cm vagy annál kisebb. Ez nem elfogultság, mivel a haskörfogat összefügg a zsigeri zsír mennyiségével, ami viszont alacsonyabb tesztoszteronszinttel és több gyulladással függ össze. Mint kiderült, ez két olyan tényező, ami tönkreteszi a pénisz teljesítményét. Minél nagyobb a sörhas, annál nehezebben tudjuk kielégíteni a másikat.

Nekem a gyógyszerek segítettek

Bár hasonló módon működnek, mindegyik szájon át szedhető gyógyszer kémiai összetétele kissé eltérő. Ezek a kisebb különbségek befolyásolják az egyes gyógyszerek hatását, például azt, hogy milyen gyorsan fejtik ki hatásukat, és milyen gyorsan múlnak el, valamint a lehetséges mellékhatásokat. Van olyan, ami harminc perc alatt hat, és csak egy éjszakára használható, de olyat is kipróbáltam, amit utána napokig éreztem. Az alábbi listán összegyűjtöttem azokat, amiket én is kipróbáltam, és sikert értem el velük.

Sildenafil. Ez a gyógyszer akkor volt a leghatékonyabb, amikor egy órával a szex előtt vettem be, de mindig éhgyomorra. Négy-öt órán keresztül hatékony, bár a barátaim szerint azoknak jó, akik enyhe vagy közepes fokú merevedési zavarban szenvednek.

Vardenafil. Ez a gyógyszer is úgy volt a leghatékonyabb, amikor egy órával a szex előtt vettem be, itt azonban étellel is működik, tehát egy közös vacsora után is bevethető, ami azért elég jó dolog. A magas zsírtartalmú étkezés azonban megakadályozhatja a gyors felszívódást, úgyhogy erre érdemes figyelni.

A vardenafil négy-öt órán át tartott, de piacra dobtak egy új, a nyelven feloldódó formát, ami szinte azonnal meghozta a várva várt hatást.

Tadalafil. Ez az egyik kedvencem, mivel étellel vagy anélkül is bevehető, utána viszont akár 36 órán keresztül is hatásos.

A fenti tartalom hitelességéért nem vállalunk felelősséget. A vélemény szerzője ismeretlen. Probléma esetén keressen fel egy orvost.

Hasonló bejegyzések..