A 3. x-faktor válogatás adása

2012. Szeptember 15. RTL Klub 19:30. X-faktor 2012. 3. Válogatás. Libabőr, szórakozás, kedv, nevetés, sírás – rívás, meghatódás. Bővebben:

Az RTL Klub kedvenc tehetségkutatójának, az x-faktornak a 3. válogatását úgy vágta össze, hogy elég sok tehetséget hallhattunk és láthattunk azon túl, hogy időnként berakott egy – egy inkább nevetés kiváltó figurát.

A fellépő tehetségek közül a pálmát egyébkétn a színeszek vitték, ugyanis sokan megfordultak azon a bizonyos színpadon. Persze nem mindegyik ütötte meg a magas lécet, de több továbbjutót is köszönthetünk közöttük.

Nézzünk meg néhány továbbjutót, akiknek, ha a nevére kattintasz, visszanézheted újra videón az előadásukat:

Jáger KingaAntal TímeaSzabó DávidÓnodi JánosLass Bea

Bár a válogatásokból igen szavazatokat kapott továbbjutók elvileg mehetnek az x-faktor táborba, nem tudni, hogy ez mennyire hiteles és pontos információ, hiszen, ha emlékezünk, tavaly is voltak eltérések ezen a téren.

Minden esetre sorra kerülnek elő a tehetségek, melyekből sosem fogy ki az ország, és ami furcsa, hogy a következő héten még egy válogatást láthatunk az RTL Klubon, ami már a negyedik lesz, ellentétben a megszokott 3 adással.

Könnyen lehet, hogy köze van hozzá a The Voice konkurens shownak, amely október közepén indul, és akár január, februárig is eltart majd a TV2-n.

Nézzünk meg néhány továbbjutót, akiknek, ha a nevére kattintasz, visszanézheted újra videón az előadásukat:

Jáger KingaAntal TímeaSzabó DávidÓnodi JánosLass Bea

Keresztes Ildikó és Geszti Péter az x-faktor 2012. 3. válogatásán

Keresztes Ildikó és Geszti Péter az x-faktor 2012. 3. válogatásán

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. Lizett szerint:

  Megnéztem mind a 4 válogatást, és feltűnt, hogy a kedves mentorok ugyanabban a szerelésben voltak ( Miki szürke ing, Ildikó sötétkék kigombolt blúz stb). Egy nap alatt zajlott az egész, vagy a ruhacsere nagy luxus?
  Mikinek ajánlanék szemcseppet és karos széket, unalmában ki ne hulljon ott a balszélen.
  Mi ez az Adele őrület fiatalok?

  • Fred szerint:

   Amikor egy adást több nap alatt vesznek fel, akkor mindenkinek -természetesen- ugyanabban a ruhában kell lennie a képen. Ne féljetek egy mentor sem koszosodott meg, csak minden egyes felvétel után megy a kollekció a gyorstisztitóba. Minden kezdéskor patyolat tiszta az öltözet! 😉

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: