VV Pétert a villán kívül bigámia várja?

Péter korábban öt éven át együtt élt egy nővel, és annak kisgyermekével. Oltár elé azonban még sem ővele, hanem egy olyan lánnyal állt, akit jóformán alig ismert, s azóta sem laktak közös fedél alatt. A villa valóság show veteránja a Bajkeverők című műsorában való szereplése során ismerte meg jelenlegi feleségét, Vivát. Noha kezdettől fogva vonzották egymást, és több ízben összegyűrték a lepedőt, a fiúnak esze ágában sem lett volna elvenni a plasztik cicát normál körülmények között.

De lévén, hogy a lány ukrán állampolgár, Péter baráti jobbként – s hogy édesapját ingerelje vele – frigyre lépett a lánnyal. A házasság ténye nem csak a fiú apját sokkolta, a család többi tagját is. Bár az egész rokonság a válás mellett kampányolt, az újdonsült házaspárnak nem számított, hogy egy papír összeköti őket, hiszen kizárólag azért írták alá őket, hogy Viva Magyarországon maradhasson – szerelemről szó sem volt, így abszolút nem érezték úgy, hogy a házasságra lépésüknek bármiféle jelentősége lenne a kettejük közötti elköteleződés terén.

Az ara ezt hamar be is bizonyította: Görögországba költözött, ahol újraházasodott – csakhogy előtte a Péterrel valónak nem vetett véget. A fiú felesége új férjéről közös ismerőseik révén szerzett tudomást. Hidegzuhanyként érte a hír, minek ellenére még mindig azon az állásponton van, hogy valójában nem érdekli a téma, ugyanis nem tervezi, hogy valaha ténylegesen megnősülne. Hogyha a későbbiekben esetleg még is találna egy olyan lányt, aki mellett még is örök életre elkötelezné magát, ahhoz pedig valóban nincs szükség a nagyharanghoz.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: