2013. június 7. 12:33.

A 60 éves orosz elnök, Vlagyimir Putyin és felesége Ljudmila élő tévéadásban jelentették be: 30 év után elválnak.

Az elnöki pár június 6-án a Kremlben az Esmeralda című balettet nézte meg, az előadás szünetében az orosz állami televízió forgatott velük egy riportot, ahol meglepő őszinteséggel beszéltek zátonyra futott házasságukról.

Évek óta nyílt titok, hogy Vlagyimir Putyin házassága csak kirakatfrigy, ugyanis 55 éves feleségével nagyon ritkán, csak hivatalos alkalmakkor mutatkozott együtt. Az orosz elnök magánéletéről soha nem beszélt szívesen, ám most a riporter kérdésére nejével megerősítette: tönkrement a házasságuk és elválnak. A megromlott kapcsolatot az elhidegüléssel magyarázták és azzal, hogy Ljudmila nagyon nehezen viselte, hogy életük a nyilvánosság előtt zajlott.

„Én nem szeretem a nyilvánosságot. A hosszú repülések is túlságosan megterhelőek számomra. Gyakorlatilag már alig találkoztunk egymással… Továbbra is nagyon szoros kapcsolatban állunk, és köszönöm neki, hogy támogat engem” – mondta a politikus felesége, aki szerint kettejük válása civilizált módon zajlik és a jövőben is jó viszonyt fognak ápolni. Az elnök bólogatva megerősítette mindezt.

Felbomlott Putyin házassága

Felbomlott Putyin házassága

Putyinnak és Ljudmilának két közös felnőtt lányuk van.

Bennfentesek szerint a magas állami tisztségeket betöltő Vlagyimirnek hosszú ideje szeretője van. A pletykák szerint az egykori tornászlánnyal, Alina Kabajevaval szűrte össze a levet Putyin, akitől két szerelemgyermeke is született – persze ez hivatalosan soha nem nyert megerősítést.

Putyin válik feleségétől nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Csenge és Peti

Válik az ÖsszeEsküvők álompárja

2013. július 19. 13:22.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
ByeAlex: Kedvesem című dala az előkelő 10. helyet érte el Malmőben

Idén 58. alkalommal, Malmőben rendezték meg az Eurovíziós Dalfesztivált, mert tavaly Loreen nyerte meg a bakui versenyt. ByeAlex révén nekünk ...