Szepesi-botrány: Unokahúgát is molesztálta Kicsi bácsi

Újabb fordulat Szepesi Nikolett botránykönyvével kapcsolatban. A Blikk megtudta, hogy Kicsi bácsi nemcsak az uszoda fiatal növendékeit, hanem saját unokahúgát is molesztálta.

Mint ismert, Szepesi Nikolett egykori úszónő Én, a szexmániás című botránykönyvében beszámolt arról, hogy 13 évesen – több mint 10 éve – szexuálisan zaklatták az uszodában. Bár nem nevezte meg molesztálóját, de a leírás alapján Bacsa István vagy ahogyan mindenki ismerte, Kicsi bácsi volt a zaklató, aki a Spartacus uszoda masszőrjeként dolgozott. A ma 83 éves férfi tagadja a vádakat. A Magyar Úszó Szövetség vizsgálatot indított az ügyben.

A botránykönyv kapcsán nyilvánosság elé lépett a most 41 éves Bacsa Edina, Kicsi bácsi unokahúga is, hogy egy három évtizeddel ezelőtti zaklatásról meséljen a Blikknek. Edina nagyon fiatalon veszítette el édesapját, aki Kicsi bácsi testvére volt. A tragédia után a család összetartott: Edina testvéreivel és édesanyjával gyakran összejárt Kicsi bácsival és feleségével, sőt a 12 éves Edina abban a Spartacus uszodába kezdett el úszni, ahol nagybátyja dolgozott.

A lány egyszer izomlázra panaszkodott Kicsi bácsinak, aki masszázsra invitálta és az olajos kenegetést követően molesztálni kezdte őt: félrehúzta az úszódresszét és olyan helyekre nyúlkált, ahova nem lett volna szabad. Mikor a rémült Edina kérdőre vonta Kicsi bácsit, az azzal védekezett, hogy “muszáj odanyúlnia, hogy elmúljon az izomláz”.

Szepesi Niki botránykönyve erőt adott Bacsa Edina ahhoz, hogy három évtizedes titkát megossza a nyilvánossággal

Szepesi Niki botránykönyve erőt adott Bacsa Edina ahhoz, hogy három évtizedes titkát megossza a nyilvánossággal

A lány az esetről beszámolt az édesanyjának, aki összeveszett Kicsi bácsival és a család meg is szakította vele a kapcsolatot, a hatóságoknak azonban nem jelentették az esetet, mivel Edinát nem sokkal korábban egy férfi megerőszakolta, és nem akarták, hogy újra ki legyen téve a rendőrségi hercehurcának.

A ma 41 éves Edina a Blikknek azt mondta, ha tudta volna, hogy Kicsi bácsi másokat is molesztál, már korábban nyilvánosság elé állt volna. A nő a mai napig pszichológushoz jár, ugyanis nem tudta feldolgozni a történteket.

Hasonló bejegyzések..