Nyár vége! Medence elfelejtve?

Bár már javában tart a nyár, sőt, lassacskán az augusztus is véget ér, mégsem érdemes feladni az idei évre a medencével kapcsolatos vásárlásokat és építéseket. A szakemberek általában a nyári hónapokban dolgoznak a legtöbbet medencebeépítéssel, de így nincs késő, ráadásul még egy ideig élvezhetjük a jó időt, és az új pihenési lehetőséget.

Nem igaz az a tény, hogy amint lepereg az augusztus, máris temetni kell a kültéri programokat és medencéket. Megfelelő védelem és fedés mellett a medencék akár október végéig is használhatóak, így nem kell lemondani a fürdőzésről akkor sem, ha idő közben beköszöntene a rossz idő.

Akár a kertben is felállíthatunk teljes fedettséget, így kora tavasztól őszig bármikor megmártózhatunk. Az ősz csapadékos hónap, akár egy pavilon is jó szolgálatot tehet, hogy ne essen ránk az őszi eső.

Egy medence vízforgató és/vagy homokszűrő megnöveli az élettartamot és javítja a komfortot

Egy medence vízforgató és/vagy homokszűrő megnöveli az élettartamot és javítja a komfortot

Miért érdemes még a nyár végén beruházni a medencébe? Amikor jó idő van, a szakemberek teljesen el vannak havazva, és van, hogy heteket kell várni, míg megcsinálják a medencét a kertben. A szeptember közeledtével a megrendelések száma csökken, így nem kell olyan sokat várni, valószínűleg a legtöbb kivitelező cég jobban ráér.

Könnyen elképzelhető, hogy a szezon elmúlásával kedvezményekre tehetünk szert, hiszen télen senki nem építtet medencét. Minden esetben vásároljunk körültekintően, az alapanyagok és az egyéb kellékek, például medence szűrők vagy a vízforgató szivattyúk is a lehető legjobb minőségben készüljenek.

Szivattyú Webáruház: http://szivattyuwebaruhaz.hu/

Nem kell tehát aggódni, ha már nincs az a nagy kánikula, akkor sem, a nyár végének közeledtével spórolni is tudunk, és emellett még hónapokig lubickolhatunk a saját medencénkben.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: