Most már biztos: Liptai Claudia lesz..

Már hónapok óta megy a találgatás, hogy a TV2 melyik műsorvezetőt fogja felkérni a tehetségkutató vezetésére.  Egy korábbi cikkünkben is szó volt már róla. Hivatalosan július 29-én hull le a lepel a műsorvezető kilétéről a TV2 Aktív című műsorában. De már tény, Liptai Claudia lesz Till Attila a Megasztár ötödik szériájában

Claudia mellett Szekeres Nóra, Görög Zita és Ada neve is felröppent esélyesként. A nézők szavazhattak, hogy melyik hölgyet szeretnék a képernyőn látni. A szavazók többsége Claudia mellett voksolt. És igazuk is lett azoknak a nézőknek, akik Claudiát gondolták esélyesnek, mert a Mokka műsorvezető nője lett a befutó. Tilla és Claudia már több produkcióban szerepeltek együtt mint műsorvezető társak. 2002-ben és 2003-ban a Big Brother-t, idén pedig a Mr és Mrs című sztárpár show-t vezették együtt. Tehát egy jól összeszokott párost láthatunk ismét a képernyők előtt.

Claudia elmondása szerint a Megasztár összes szériáját figyelemmel követte és örül, hogy most ő is részese lehet a produkciónak.

A Megasztár5 augusztus végén vagy legkésőbb szeptember elején indul a TV2 műsorán.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: