Hernádi Judit visszatérését remélik a Heti Hetesbe

Hernádi Judit tizenhárom év után hagyta el a Heti Hetest, a csapat reméli, hogy nem végleges a szakítás, és a művésznő hamarosan újra visszatér a műsorba.

Az RTL Klubon futó népszerű beszélgetős műsor kezdetétől jelen volt Hernádi Judit művésznő, aki állítólag nem a honorárium csökkenése miatt hagyta el a Heti Hetest, amelynek oszlopos tagja volt tizenhárom éven keresztül.

A műsorban egyébként korábban hosszabb pihenőt is tartottak tavaly, most pedig szeptembertől nem az RTL Klubon, hanem az RTL2-n (a Reflektor TV helyén) fogják sugározni. Kérdéses, hogy mennyire fog jól menni az RTL2-n az amúgy nagy nézettségű, népszerű heti műsor, ugyanis ez a csatorna nem lesz elérhető mindenki számára.

Az RTL2-n szeptember utolsó vasárnapján láthatják majd a nézők a Heti Hetes 501. adását.

Hernádi Judit

Hernádi Judit: visszavárják a Heti Hetesbe, mert nélküle hiányos az adás

A produkcióban változás nem lesz, ugyanazok maradnak a díszletek és a szereplők is, csupán az új csatornára költözik át. A műsor producere az origo.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy nem terveznek új női szereplőt beültetni Hernádi helyére, mivel tíz állandó tagja van a műsornak, akik váltva szerepeltek a produkcióban.

Az elmúlt évek során a Heti hetes 91 vendégszereplőt vonultatott fel. Hernádi Judit helyén pedig csere lesz, a készítőknek Kern András és Ábel Anita neve merült fel.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: