Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Győzike és Bea asszony

Október 29-én tárgyalták Gáspár Győző és felesége, Bea perét. 22,2 millió forintos adócsalás ügyében folyt a per.

Mint azt korábban megírtuk, Gáspár Győző és Gáspárné Bea asszony ellen 22,2 millió forintos adócsalás miatt indítottak pert. A sajtó érdeklődve figyelte az eseményeket már reggel 10 órától, de Győzike és Bea asszony csak valamivel negyed 11 előtt érkeztek meg a helyszínre.

Az ügy harmadrendű vádlottja, B. Attila késve ugyan, de szintén megjelent a tárgyaláson. Az utolsó szó jogán, dél előtt néhány perccel Bea asszony kért szót: elmondta, hogy sem ő, sem a férje nem követtek el bűncselekményt, a család pénzügyeit Győzike kezelte mindig is.

Nagyon rossznak tartja, hogy ilyen nyilvánosságot kapott az ügy, mivel ezzel csak ellenük hangolják az embereket.

Gáspár Győző és Bea: felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

Gáspár Győző és Bea: felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

Dél után nem sokkal derül ki az ítélet, Gáspár Győzőt 1 év 8 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélik 2 rendbeli adócsaládban és 2 rendbeli adócsalás bűnsegédletben, 1 rendbeli kisebb kárt okozó csalásban, valamint 1 rendbeli magánokirathamisítás vétségben. Feleségét, Bea asszonyt 1 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélik 2 rendbeli adócsalás, 2 rendbeli adócsalás bűnsegédlet, 2 rendbeli magánokirathamisítás vétségében. Mindkettejüket 3 év próbaidőre függesztik fel. Az ügy harmadrendű vádlottja, B. Attilát 1 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélik, szintén 3 évre felfüggesztve.

A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy a vádlottak büntetlen előéletűek, kiskorú gyermekeket nevelnek, valamint azt, hogy Gáspár Győző a kár egy jelentős részét már visszafizette.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Én szerint:

    Felfüggesztik !!!! Mást szó nélkül vinnének !!!! Én 5.400 ,-Ft al tartoztam a TB-ért, és a bőrt lehúzták rólam ! De az ország úgy gondolja, hogy majd a BIRKA Magyar visszafizeti amit a mocskosos FELÉLNEK !!! Éljen a Demokáré Magyarországon !

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: