2012. november 1. 10:13.

A 28 éves színésznő, Balogh Edina, aki a Barátok köztben Nádor Kingát játszotta, távozik a napi sorozatból. Oka pedig, hogy kiderült, a színésznő kisbabát vár.

Alig hat hónappal ezelőtt ment férjhez a színésznő Som Krisztiánhoz, akivel munkakapcsolatból alakult ki a szerelmük, és máris jön a baba. Edina hét éven keresztül volt oszlopos tagja a Barátok közt csapatának. A műsor producere megerősítette a színésznő távozásának hírét, ám megnyugtatta a nézőket, Kinga karakterét tavaszig még biztosan láthatják.

A hírt Edina is megerősítette, annyit árult el a Blikknek, hogy ő maga kérte meg a Barátok közt producerét, hogy írja ki Kingát a sorozatból. Terhességéről a Blikknek nem nyilatkozott, erről a szerdán megjelenő hot! magazinban mesél.

Balogh Edina és Som Krisztián: jön a baba

Balogh Edina és Som Krisztián: jön a baba

Bár Edina és Krisztián hét éven keresztül dolgozott együtt a műsorban (Krisztián a Barátok közt zeneszerzője), csak tavaly találtak egymásra. Annyira megtalálták a közös hangot, hogy fél évvel ezelőtt egybe kötötték életüket. A leánykérést Krisztián romantikusra vette,  pont azon a helyen került sor rá, ahol először csókolóztak.

Edina korábban elmesélte, hogy egyből igent mondott a lánykérésre. Bár akkor még csak néhány hónapja jártak együtt, a hét évnyi ismeretség sokat nyomott a latba. Azóta nagyon boldogok, most pedig egy kisbabával pecsételik meg szerelmüket. A rajongók tavaszig még láthatják Nádor Kingát mindennap, később pedig – ki tudja – talán Edina is egyszer visszatér a sorozatba.

Balogh Edina terhessége miatt távozik a Barátok köztből nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Kardos Eszter újra a Barátok köztben

Kardos Eszter újra a Barátok köztben

2013. január 18. 14:08.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Stohl András

Amint kijött Stohl András a börtönből, az RTL Klub 4 millió forintos hűségdíjjal adományozta meg a színészt. Ennek ellenére Stohl ...