X-faktor finálé, vasárnap: Antal Timi

Malek Miklós saját magát látja Antal Timiben, ezért együttérezve szorít azért, hogy az x-faktor nyertese legyen.

A mentorok és a nézők is állva tapsolták meg Timi első éneklését, amikor előadta az Over the Rainbow című dalt. Keresztes Ildikó el is érzékenyült.

“Ez akkora pillanat volt, hogy sosem felejtem el” – nyilatkozott Malek Miklós.

Antal Tímea első produkciója

Antal Timi és Kocsis Tibi

Timi a korábbi x-faktor nyertesével, Kocsis Tibivel lépett színpadra másodszor, amikor ketten énekeltek duettet. Tibi egyik ismert dalát adták elő.

Antal Timi – A Győztes dala

Hasonló bejegyzések..

11 hozzászólás

 1. Névtelen szerint:

  szerintem is Timinek kellett volna nyerni mert minden héten újat mutatott Gergő pedig unalmas volt mert nem tudott újat mutatni sajnos nincs igazság ezen a földön és nem is lesz sose

 2. Tildus szerint:

  A Timi mindig tud valami újat, változatosat nyújtani, míg a Gergő jól énekel, de csak hozza a formáját (ami kiváló), de nem tud meglepni.

 3. Mysterius szerint:

  Az egyetlen olyan résztvevő vagy az eddigi tehetségkutató döntősök sorában, aki a másik fél rajongótáborától is csak dicsérő szavakat kap, ugyanis olyat teszel a hangoddal, ami mindenkire még az ellendrukkerekre is hatással van. Az emberek ettől nem értik mi történik velük, kicsit zavartak lesznek, de továbbra is előző elhatározásuk szerint küldik a szavazataikat. Úgy vesztettél, hogy Gergő – bármilyen kellemes jelenség is a színpadon -, soha nem tudott olyan pillanatokat varázsolni a szívünkbe, mint amit Te majdnem minden produkcióddal megtettél, de ilyen a lebonyolítási rendszer. Nagyon sok ember álmodik arról, hogy valamit tegyen ezen a földön, hogy “nyomot hagyjon”. Neked már nem kell ezen törnöd magad – bár szeretném ha tovább folytatnád -, de az előadásaiddal okozott élmény örökre bevésődött szerintem mindannyiunk tudatába és emiatt hidd el: már nem éltél hiába.

 4. Gyöngyi szerint:

  Drága Timi!

  Nagyon köszönöm az elmúlt szombat esték minden percét!! A te egyéniséged, tiszta lelked és hangod elvitt egy olyan varázslatos zenei világba amit csak te tudtál az X-faktorban nyújtani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nagyon remélem, hogy gyönyörű hangod még eljut rajongóidhoz!!!!!!!!!!!!
  További sok sikert és boldogságot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Mária szerint:

  Te piciny kismadár!
  A döntés olyan amilyen. Nem ez a lényeg. Hanem , hogy Te itt vagy nekünk, immáron visszavonhatatlanul. Csoda vagy és a Te dolgod, hogy az emberek szívébe fényt, és békét vigyél a gyönyörű hangoddal, szíveddel.
  Malek Miki valóban olyan mint Te. Tisztalelkű, finom Ember.
  Köszönjük Nektek a tegnapi csodát.

 6. Natali szerint:

  Drága Timi!

  Végigkisértelek az X factor végéig. Mindig alig vártam, hogy Te kerülj sorra, akkor mindig maxi gázon volt a Tv. Nagyon szép tiszta hangod van drukkoltam Neked. Megérdemelted volna, hogy Te nyerjél, nagyon sajnálom. De majd biztosan lesz lehetőséged, hogy kamatozhasd a tudásod, ne hagyd abba az éneklést, nagyon jó vagy. Egy rajongod Szia

 7. hilda szerint:

  Nagyon szepen enekelsz!!!! Szep hangod van!!!!!♥♥♥

 8. csaba szerint:

  Timi! Ha ilyen maradsz, amilyen vagy, veled csak jó történhet!Imádom a hangod, a megjelenésedet, az őszinteségedet, az énekben átadott érzéseket. Nem baj, hogy nem pénzt nyertél. A te nyereséged a hírnév, hogy millióan megismertek és szeretnek,szeretünk!Egy erdélyi bácsi

 9. kicsim szerint:

  Megérdemelné nagyon is, de én Gergőnek drukkolok.

 10. zsófi szerint:

  Ö egy tehetséges lány és megérdemli azt, hogy nyerjen a 2012 x faktorban

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: