X-faktor finálé, szombat: Oláh Gergő

Geszti Péter beosztotta Oláh Gergő összes percét, hogy a lehető legoptimálisabban tudjon felkészülni az x-faktor végső döntőjére.

Ez Pedig Gergőnek is tetszett, hiszen mentora is azt akarja, hogy ő nyerje meg a versenyt. Külön jól esett neki, hogy ennyit foglalkozik vele.

Ettől a pillanattól kezdve pedig már nem csak saját magáért küzdött, hanem Mindenkiért.

Nagy Feró nem értette, hogyan tud ilyen jól énekelni Gergő. Olyan természetességgel adott elő, hogy Ildikó is megirigyelte a produkció könnyedségét.

Oláh Gergő első, szóló éneklése

Oláh Gergő és Bebe

Oláh Gergő 3. éneklése (szóló)

Hasonló bejegyzések..

21 hozzászólás

 1. vitriol szerint:

  Én meg azt mondom, hogy a 2.helyezett az Adél!Egyéni hangszíne van, már nem énekel hamisan, egyre jobb és jobb volt. És máris kapott egy filmben főszerepet, amiben énekel is. Timit meg elfelejtik.

  • réka szerint:

   Szerintem is a két lány közül,Adél a győztes.Ahogy írod,máris felfigyeltek rá,ill.foglalkoztatják.Ígazából,hallani fogunk róla,nem megy a sülyesztőbe.a jővőben ez a nyerő!!!

 2. vitriol szerint:

  Hát sok süket lökött irkál ide. Gergő azért nyert mert ő volt a legjobb. Nem azért mert cigány! Na és mi van ha valaki cigány? Senkit nem akarok bántani, de nekem irritáló a Timi hangja. Nem tehet róla, olyan élesen racsítva énekel, mint a falusi nénik a templomban.Jól énekel elismerem, de nekem nem jön be. Magyarországon aki a legjobb a nők közül az a Radics Gigi. A vérükben van a zene, tehetségesek. Ne jöjjön senki azzal, hogy egy nőnek kell nyerni, mert eddig férfiak nyertek. Ettől falra mászom.Nyerjen az aki a legjobban tetszik a nézőknek. Gergő-Gigi.

 3. pleszerika szerint:

  Azt ugye tudod Gergő,hogy nem neked kellett volna nyerned, csak gyakorolj egy kis önkritikát nem rosszindulatból mondom Te is nagyon jó vagy amolyan falusi bulikon megfelelnél de Timi jobb nálad,képzett hangja van, míg rajtad még nagyon sokat kell dolgozni mire eléred az Ő szintjét de szerintem soha nem fogod bármennyit is dolgozol rajta,mert a hangterjedelmed nem adja meg Neked azt a lehetőséget,még egyszer kihangsúlyozom, nem a Te hibád egyszerűen nem adta meg a jó Isten azt a tehetséget amit a Timinek igen

  • réka szerint:

   Kinek a pap, kinek a papné!….Szerintem,Gergő megérdemelte a győzelmet!Timinek is,van mit tanulnia!Gratulálok nekik,és a jővőben,sok sikert!!!A koncertjükön ott leszek!

 4. NANA szerint:

  Igaza van az előttem irónak.Tanúlni lehet Gergőtől.

 5. dioptria szerint:

  Gergő nagyon szeretem a hangodat,az egyéniségedet. Te szinpadra születtél…Árad a zene belőled legyen magyarul, angolul,minden
  mozzanatodban ott van a zene. Neked szoritottam és örülök,hogy Te nyerted meg.Nem véletlen lettél egy ország kedvence. Te egy hid is vagy
  azoknak az embereknek,akik nem hisznek Önmagukban,mert azzá válunk,amivé
  szeretnénk,ha odatesszük magunkat és megküzdünk ha kell.Te egy nagyon pozitiv srác vagy sokan tudnak meriteni a te sikereidből,csak igy tovább. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek.

 6. sony szerint:

  ****-os ezzel a hozzászólásoddal magadat minősíted, téged nem lehet egy napon említeni Gergővel. És tudod miért? Mert te egy rosszindulatú, ostoba, sötét, embernek nem is nevezhető görény vagy!

  Köszönöm Gergő, hogy csodálatos hangoddal felejthetetlen perceket szereztél! 🙂 Megérdemelted a győzelmet!

 7. Idus szerint:

  Te kis gyáva4csillagos,aki név nélkül szídod Gergőt .Te meg egy bunkó vagy,szallj magadba!Százszor több tartás van benne,mnt az ilyenekben mint te!!
  Hajrá Gergő,te vagy a nyerő!

 8. stefi erdelybol szerint:

  mindketten nagyon jol enekelnek. szakmai szempontbol viszont Timi folulmulja a Gergot.

 9. **** szerint:

  Gergo te egy cigany vagy!Timinek kell meg nyernie!

  • kata szerint:

   aki irta hogy gergo , cigany az egy bunko, idiota, gyoker. GERGO EGY TEHETSEGES SRAC IGEN IS MEG ERDEMLI AZ ELISMEREST.MINDEGY KI NYER TIMI VAGY GERGO MIND KETTO JO AMAGA NEMEBEN.

  • Bea szerint:

   nem lehet és bunkó dolog embereket megitélni lenézzni cigàny vagy nem cigàny tehetséges srác aki meg érdemli az uj életett a csalàdjàval együtt hogy megérdemli és meg dolgozott érte

  • curro11 szerint:

   tevagy az utolso paraszt akinek aszinvonala edgyenlo a foldel en eszt gondolom szlovakiabol

 10. ani szerint:

  neked kell megnyerni gergő te vagy a nyerőőőőőőőőőő

 11. rena szerint:

  Gergő te vagy a nyerőőő!!!!
  Szurkolunk és szavazunk Nagyhalászból.
  Boldog győztes új évet kívánunk!!!
  Rena, Fecó és családja

 12. lotti szerint:

  én sokkal jobban szeretem Timit mint Gergőt

 13. mara szerint:

  GERGŐ A NYERŐ!!!! SEMMI KÉTSÉG! Ő NYERI MEG!!!!!!

 14. nana szerint:

  Ha nem Gergőnk lesz a győztes, akkor az világ vége! Csak eredeti legyen, semmi póz, mert győzni kell!
  SMS-t küldünk!!!!!!!!!! Hajrá
  GERGŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Panni szerint:

   T Nana ! Igazad van ! Ha nem Gergő nyeri , lett volna világ vége ! Sajnos ezzel sokan tisztába voltak ! Jó volna tudni : Miért nem a fantom képeket helyettesítették be ? Számunkra Timi a győztes . Gergő első produkciója hibátlan , magas színvonalú volt , a Vastag Csabával amit énekelt , egyhangú , a harmadikban nagyon feszült volt , ezért a Timié sokkal jobban sikerült . A Timi jobb énekes mint Gergő , sőt a kiesett Dávidnak is több helye lett volna a fináléba . Ez van .