Wolf Kati, a diszkós anyatigris

Kati ezúttal diszkós témában pörgött a színpadon. Sőt, fiúk hada táncolta körbe, akik szó szerint másztak utána. Korát meghazudtolva, fiatalosan, lendületesen, csábítóan és tisztán adta elő slágerdalát. Ildikó szigorú akart lenni, de nem ment neki, Feró pedig nem csak a nótába, hanem Katiba is beleszeretett.

Wolf Kati előadása

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. Eszter szerint:

  Nagyon nagyon jó volt! Sajnálom, hogy kiesett! 🙁 Nekem ő volt a kedvencem 🙂

 2. szonja szerint:

  kati te vagy a legesleg jobb csak így továbbb hajrá neked szürkolok

 3. ágota szerint:

  hajrá kati hajrá kati neked szúrkolok.

 4. Simaliba szerint:

  Miert?! Mert vegre valaki TUD enekelni ? Nem celebke mint a polgari kiscsaj a fogszabalyzojaval ? Nem tud angolul, es visitva hapog ?! Olyan hamisan az utcatol barmely 10 emberbol 8 tud enekelni. Nem amator, alairhato… De nem az apja nevebol el meg. TUD. Mostanaban az a tendencia, hogy aki tud, azt ki kell dobni. Aki nem ert hozza az csinalhatja ?!

 5. titi szerint:

  Most remélem ő következik a kiesésnél: de remélem, a zsűri félreteszi az apai barátságot apjával, mert nagyon kilóg a lóláb!

 6. mancsi szerint:

  Bringának abszolút igaza van, Wolf Katiti az apja után, Wolf Péter zeneszerző után futtatják és igazságtalan az is, hogy lemezeit árulják itt a lapokon. Ezzel a verseny tisztasága a többi versenyzőkkel szemben nem tisztességes, nem korrekt! Nekem egyébként sem tetszik a 2 gyerekes csaj, mert hatalmas nagy, tokmány orra van! Menjen haza és szoptassa a 2 gyermekét, foglalkozzon velük, ne közel 40 évhez, kezdje el “tini pályáját!” Nem szabadna az apákat is odahívni, hogy lássák – egyáltalán, – ki is az apja, aki futtatja gyermekét! Nem helyes, visszataszító, miközben a többiek vért izzadnak azért, hogy eddig is eljussanak…!!!

 7. Dorka szerint:

  Hajrááá Kati! Ő az az ember aki tudna valami pluszt hozzáadni az eredeti dalokhoz. Nem értem, hogy miért nem hallottunk róla soha…pedig nagyon jóóó!

 8. bringa szerint:

  Wolf Katit miért nevezik DIVÁNAK,és VILÁG SZTÁRNAK? Amikor az X FAKTOR kezdetéig azt sem tudta senki hogy a világon van!Szerintem kicsit öreg ehhez (ráadásul nagyképű is ), nem szabadna egy tanult zenészt,énekest engedni olyanokkal versenyezni aki abszolut kezdő mint pl: Fanni.EZ NAGYON IGAZSÁGTALAN! (Az aki ennyi idős korára nem tudott magának hírnevet szerezni annak el kéne gondolkodni!)A zsűrinek pedig nem őt kéne sztárolni csak mert szakmabéli jó barát!

 9. Ennebaba szerint:

  Nem szeretem. Ettől függetlenül jól énekel nagyon.