VV6: „Takarodj innen, érted?!” Iza és Krisztián

Az érzelmek jócskán elmélyültek már a fiatalok között – vagy csak a bezártság okozza? Mindenesetre a kettejük közt lévő meghittség alkohollal megspékelve ismét előhozta a féltékenységet.

A szuperhősök bulijában szesznek sem voltak híján a villalakók, kaptak is az alkalmon feszültségeik enyhítésére. Krisztián, aki bájosan hűséges villaszerelméhez, mióta a lányt meglátta, bevallotta neki Iza rosszallására, csak azért ivott ennyit, hogy ne érezze magát rosszul a többiek társaságában. A szuperhölgy hallgatagsággal válaszolt, mialatt valójában csak felmérte az alkoholos helyzetet.

Nem restellt azonnal szóváltást kezdeményezni megvádolva a fiút, hogy nem ismer rá, mióta párbajáról visszatért.

„Fontos vagy! Ha azt mondom, szeretlek, az úgy is van!”

A naiv fiú nem érti Iza kötekedését, majd Iza játszi könnyedséggel és ellentmondást nem tűrő higgadtsággal megindokolja viselkedését egyszerűen azzal, hogy „Mert fontos vagy nekem, érted?!”

Több sem kell az illuminált srácnak, kibukik belőle, hogy szereti Izát, mire a lány is beismeri ugyanezt. Természetesen indulatokkal teli hangnemben folytatódik a beszélgetés, és a fiú már kezdi is.

Iza és Krisztián

Iza és Krisztián – a fiatalok kapcsolata viharos, de a villatörténelemben talán az egyik legőszintébb

„Apró dolgok zavarnak!” kérdés, hogy mihez viszonyítjuk…

Azonnal rázúdítja Krisztián a lányra a benne gyűlő féltékenységet, és bevallja, hogy rettentően zavarja Iza közvetlensége Zsolt felé:

„Tudod mi zavar engem?! Hogy Zsolti ott táncol az ülőgarnitúra tetején, és te meg mész oda!”

Ekkor árulja el azt, hogy úgy érzi, mindenki hülyének tartja a villában, beleértve a szépséget is. Iza azt mutatja, zavarja a kedves fiú féltékenysége, de ez egyúttal hízeleg is neki. Felemelt hangon egyszerűen azzal indokolja Zsolthoz való közeledését, hogy le akarta lökni, és egyértelműen a tudtára adta Jokernek, hogy számára a hülyéskedés nem jelenti azt, hogy bármit is akarna a másiktól.

Vajon fordítva is áll a dolog?

Mivel nem tudja meggyőzni a srácot, a „legjobb védekezés a támadás” stratégiát választja, és visszakérdez, Ő is legyen-e féltékeny Zsófira, vagy Vikire? De Iza azt állítja magáról a kérdést meg is válaszolva, ez őt nem érdekli.
Krisztián nemes nagyvonalúsággal a kérdést meg sem hallja, és csak saját igazát próbálja bizonygatni.

A villalányból megszakíthatatlanul tör ki: „Veled fekszem, veled kelek, szendvicset csinálok neked, olyan dolgokat csinálok veled, amiket senki mással nem csinálnék, mert téged szeretlek ember, érted?!”
Majd a fiút dühében azonnal faképnél is hagyja, és sértettségébe burkolózik.

Felháborító!

Iza ezt követően a kameráknak elmondja érzéseit, és felháborítónak tartja azt, hogy Krisztián kétségbe vonja az érzéseit. A lány saját elmondása szerint szívét-lelkét kiteszi a srácért, és ezért undorítónak nevezi a viselkedését.

A fürdőszobában egymásak esnek a szerelmesek, sérelmeiket vágják a másik fejéhez, majd indulatos testközelséggel Iza kimondja:

„Takarodj innen érted?! Bántsál, akkor bántsál, hát most is azt teszed!”

Hasonló bejegyzések..