Tarány Tamás videó: 2. élő show

A lányok Mackója, a lányok Kedvence Tarány Tamás, aki az x-faktor kedvéért rengeteg lefogyott. A kisfilmből kiderült, hogy ugyanúgy szeretetre vágyik, mint bárki más. Tamás magyar dallal lepte meg rajongóit, sokak örömére. Arról énekelt, hogy “A csúnya fiúknak is van szíve”, mely Presszer Gábor szerzeménye. Érdekes dalválasztás volt, talán célozni akart valamire?

Nagy Feró véleménye egyből az volt, hogy felejtse el Tamás a “csúnya fiút”, mert ő egy Macsó. Keresztes Ildikó imádta az énekes hangját. Malek Miklós elégedett volt mentoráltjával, úgy értékelte a produkciót, hogy: Jövő héten találkozunk!

Tarány Tamás: A csúnya fiúknak is van szíve (Presszer Gábor)

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. dingiling szerint:

  Bocsi, Tamás, hogy ide írok, de Keresztes Ildikó csecsszopói le vannak védve, nem találtam fórumot, hogy hozzászólhassak eddigi ,,teljesítményeikhez”. A most futó X-Faktor két leggyengébb versenyzője Baricza Gergely (hamíííííííís!!!) és Kelemen Csaba (hamíííííííísabbbbbb!!!). Igazán csodálkozom, hogy az RTL Klub élőben engedte B. Gergőt ,,őstehetségnek” titulálni. Feró! Légy szíves ,,mentor anyának” kétszer akkora füleket vinni, hátha egyszer már elkezd hallani is. (Bár kötve hiszem.) Egy zsüri ne hülyeségekre hivatkozzon: hogy ki mennyit fejlődött adástól-adásig. 20 ezres tömegből válogathattak. A kiválasztottak meg itt ,,fejlődnek”? Pontosan az elmúlt adás rock számai voltak az élő példa arra, hogy a mentorok mennyire nem megfelelő számokat ,,nyomtak” mentoráltjukra. De a nézők bezzeg nyomják az sms-t, nem csoda, hogy Ö. Nóra bereked a sok biztatástól.

 2. zsuzsi08 szerint:

  Te vagy a kedvencem! Szurkolok, hogy tovább juss!

 3. Judit szerint:

  Szia Tamás!
  Nagyon szurkolok neked,ott voltam mind a 2 élő show-n, nagyon tetszettél!Ha bejutsz a döntőbe amit nagyon remélek, azt is élőbe fogom nézni, de csak akkor és remélem mind a ketten ott leszünk!!

 4. dingiling szerint:

  Tamás!
  Számomra csakis Te lehetsz a nyerő! De az élet – és főleg a magyar szavazók – befolyásolhatók. Lábtörés, nyavalygások, erdélyi ,,énekesek”!!! Magyar gyerekeknek annyi! ,,Mentor anya,, hallászavara. (Bár tudnám mi a frásznak választották mentornak?) Zokoghat az aki a sz*rok közül kiválasztotta a f*st. Hajrá Tamás! Talán egyszer az életben nyerhet az is aki igazán tehetséges. A büszkeséged ne engedjen Maleknak több ,,csúnya fiút”. (Ő sem egy matyóhímzés.)
  Hajráááááááá!

 5. Lucus szerint:

  Nekem is Te vagy a kedvencem Tamás, nagyon jó hangod van és nagyon drukkolok Neked.

 6. Melinda szerint:

  Kedves Tamás! Köszönjük a szombat esti dalt!A kisfiam szeretné,ha tudnád,hogy nagyon szurkol Neked,és ő a te legnagyobb rajongód!Ádám aki 5 éves azóta is ezt énekli,már szinte kívülről fújja:-)!Nagyon sok sikert kívánunk Neked és Miklósnak is és természetesen várjuk a szuper(magyar) dalokat!GRATULÁLUNK!Üdv.B.Melinda és Ádám Bp.

 7. latka szerint:

  Szia Tomi!

  Nekem Te vagy a kedvencem. Csodálatos hangod van. Már régóta kell egy ilyen hang a magyar zenei életben. Szurkolok Neked!

  latka