Szívrohamot kapott Deák Bill Gyula

A rajongókat egy sokkoló Facebook üzenet fogadta Deák Bill Gyula facebook közösségi oldalán vasárnap, ahol azt írták, az énekest kórházba szállították, mert szívrohama volt.

Rövid üzenetben tudatták a rajongókkal, hogy Deák Bill kórházba került, mert szívrohama volt. Megírták azt is, hogy hála az orvosok felkészültségének, az énekes állapota stabil. A Blikknek az énekes menye, Deák Anita nyilatkozott: azt mondta, még az orvosoknak sem sikerült pontosan megmondaniuk, mikor kapott Bill pontosan szívrohamot.

A művészt a Semmelweis Egyetem Szív- és Érsebészeti Klinikájának intenzív osztályára szállították, és hétfő hajnalban megműtötték. Deák Anita azt is elmondta a lapnak, hogy nagyon nyugodt volt, amikor hétfőn délelőtt meglátogatták. Pontosan tudja, hogy pihenésre van szüksége. Billt feltehetőleg még a héten kiengedik a klinikáról, de utána legalább egy hónapig biztosan nem koncertezhet.

Szívrohamot kapott Deák Bill Gyula

Szívrohamot kapott Deák Bill Gyula

A blueskirály fia, Deák Tamás elmondta, hogy már a múlt héten is is szúrt a mellkasa, valamint gyomorfájdalmai voltak. Még akkor elment kivizsgáltatni magát, de az eredmények negatívak lettek. A szombati győri koncert előtt azonban rosszul lett, és le kellett ülnie néhány percre, de a koncertet megtartották.

A kistarcsai kórház belgyógyászatán kiderült, hogy tüdőgyulladása van a vérkép megérkezése után pedig azonnal a Semmelweis Egyetem klinikájára került. Tamás elmondta, hogy apja mostanában sokat aggódott, ugyanis feleségének, Marikának daganatos megbetegedése van.

Hasonló bejegyzések..