Szakos Andrea – 10. Döntő

Szakos Andrea eltölthetett párjával egy teljes napot (még az éjszakát is), így sokat romantikáztak. Szerelmével való találkozása teljesen feltöltötte  őt a szombati, élő adásra.

Megtudtuk, hogy Andinak torok problémái voltak éppen, ez pedig hatással volt a hangjára.

Sokat vitatkozott a zsűri azon, hogy ilyenkor kímélnie kellene a hangját, vagy a verseny szellemében mindent kiadni.

Szakos Andrea – Cryin’ (Aerosmith)

Szakos Andrea – Good feeling / Something’s got a hold on me (Flo Rida / Christina Aguilera)

A zsűri továbbra is Andi rekedtségén és torokgyulladásán vitatkozott a 2. előadásában is.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. blanka szerint:

    nagyon imadlak andi es remelem el fogsz jonni szatmarnemetibe is puszi remele nyerni fogsz

  2. Ági szerint:

    Talán, ha nem töltött volna el egy éjszakát a barátjával/ kitakargatták/ és inkább az ének tanulásával foglalatoskodik nem lett volna ilyen “repedt fazék” hangja. Az is borzasztóan zavar, hogy minden adásban elmesélik a telefon eladásos históriát, Gigi Attila magán jellegű problémáival nem foglalkoznak, pedig nekik is biztos van, hiszen a válság az egész világon végig vonul.Andrea mindent szeret megmagyarázni kimagyarázni , pedig neki nem beszélni kell hanem énekelni.Csatlakozok Virág hozzászólásához Gigi 15 évesen olyan olyan színpadi jelenség csodálatos hangjával kedvességével mosolyával szerénységével mintha 20 éve csak ezzel foglalkozna.A zsűrit csendben végighallgatja,és, ha akad negatív vélemény, adásról adásra próbálja korrigálni.Hajrá Gigi

  3. Virág szerint:

    Megnéztem Szakos Andrea és Radics Gigit (9. döntő) és Szakos Andreából szerintem az a “pici” plusz hiányzik, ami a Radics Gigiben meg van. Gigi egy színpadi jelenség, nagyon pozitív kisugárzása van, a kiváló hangja mellett. Hajrá Gigi!