Szakított Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont (+videó)

Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont között véget ért a szerelem. A Megasztár 6 két döntőse mindössze öt hónapig alkotott egy párt.

A Megasztár 6. szériájakor szeretett egymásba a két énekes, Adri és Bozont, ám a kapcsolatukat a műsor vége óta nem tudták megfelelően ápolni. Mindkettejük teendői jelentősen megszaporodtak a műsor befejeztével, ráadásul a média is igencsak érdeklődve követte nyomon a két fiatal bimbózó szerelmét.

Ugyan a páros mindkét tagja féltette a magánéletét, a bulvársajtó mégis beleártotta magát a dologba.

Adri a Blikknek tett nyilatkozatában is kijelentette, kapcsolatuk egy nagyon korai szakaszában kaptak médiafigyelmet, ami egyáltalán nem tett jót az alakuló románcnak. A sok elfoglaltságuk és kötelezettségük miatt nen volt idejük megélni igazán a kezdeti szerelmet, és csak a Megasztár után jöttek rá, mennyire különböznek egymástól.

Bozont: Nincs semmi durvaság a szakításban

Adri azt mesélte, sikerült Bozonttal mindent megbeszélniük, és békességben elválniuk. Az énekesnő még annyit hozzátett, hogy a későbbiekben nem kíván a szakításról beszélni.

Bozont azóta már el is költözött Adritól, vissza Pilisvörösvárra, de azt nyilatkozta, szeretne nemsokára visszatérni a fővárosba. Az újság megkeresésekor megerősítette a szakítás tényét. Nem volt közöttük semmilyen balhé, egyszerűen csak a sok elfoglaltság miatt eltávolodtak egymástól, ami végül szakításhoz vezetett. Az énekes most úgy döntött, a karrierjét építgeti tovább a szerelmi ékete helyett.

Nagy Adrienn és Nagy Kristóf "Bozont", amikor még együtt voltak

Nagy Adrienn és Nagy Kristóf "Bozont", amikor még együtt voltak

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: