Shodeinde Dorka számára véget ért az x-faktor

Nagyon nehéz volt a döntés és a választás a mentorok, vagyis a zsűri számára. 2 egyforma korú, és egyforma tudású tehetséges fiatal maradt a végén párbajozni. Vastag Tamás és Shodeinde Dorka. A mentorok az egész eddigi produkciók alapján mérlegeltek, de döntetlen eredmény született. Így Ördög Nórinak ki kellett bontani azt a borítékot, ami a nézők szavazatait tartalmazta.

 A szavazatok alapján Dorka esett ki, és Tomi maradt benn a döntőben. A következő videón nem a párbaj dalt, hanem a házibulis dalát nézheted vissza Dorkának.

Shodeinde Dorka szereplése

Hasonló bejegyzések..

36 hozzászólás

 1. Medical Billing szerint:

  Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

 2. lucsacso szerint:

  Ancsa te szerintem még énekelni sem tudszezért ne fikázd mert ő szerintem többet tud mint te.Hagyd a norbit békén

 3. Jani szerint:

  Kedves Ancsa! Szerintem van keresnivalója Király L Norbinak a magyar könnyűzenében! Inkább ő legyen,mint a Győzike!!

 4. uhu25 szerint:

  Kedves Csilla és Mindenki! Én KEVÉSNEK találom, hogy valaki jön felfelé a döntőben. Ez ugyanis már a DÖNTŐ, a legjobb 12, sok ezer tehetség közül lettek kiválasztva. Nincs helye hamis éneklésnek, téblábolásnak a színpadon. Vagy erre a pályára született, vagy keressen más munkát! Akit érdekel, nézzen bele Simon Crowel válogatóiba. És döntse el magától, a mi csapatunk, hogy állná meg a helyét nemzetközi mezőnyben? Mondjatok valakit, aki nem esne ki már az első fordulóban. Sajnos 1 nevet se tudnék mondani…

 5. Tamy szerint:

  Kedves Ancsa!
  Szánalmas vagy,csak ennyit tudok rolad írni!
  Sokan szapuljátok itt Norbit!
  De kérdem én ha ennyire nem teheséges,ahogy itt sokan írják,akkor miért ö kapja mindig a legtöbb szavazatott?Miért az ő oldalát jelölték meg legtöbben?Miért van az hogy bárhol lehet szavazni a neten,mindig ö az elsö?
  Az a rengeteg ember az idota,h…e botfülű stb. aki rá szavaz?
  És az elenyészö kisebbség a tökéletes normális ember?

 6. Csilla szerint:

  Igazad van Zsanett, valóban már csak az énekeseken múlik, befutnak-e (persze kapcsolatok kérdése is), de a Malek döntése és érvelése között akkor sem láttam a párhuzamot.

 7. Zsanett szerint:

  Sziasztok,a többieknek jó napot!Az a siralmas,hogy itt osztja az észt mindenki,ki ebből,ki abból az okból.Aki a 12be benne van,már nem panaszkodhat,elértek sok mindent.A Norbi valóban nem ide való.De ha jól emlékszem,voltak világsztárok külföldön és itthon is,akik rekedt hanggal érvényesültek.A Tamás tényleg elég gyenge,de nagyon tud.És a Csabáról csak annyit,hogy ha már nincs tehetsége,elmondaná valaki,hogy miért énekelt a Hair-ben,szerepelt a Barátok köztben,játszik színdarabban,szerződtette a Popdaráló és MÁZS(Mészáros Árpád Zsolt) majdnem minden fellépésén állandó vendég??Valóban egy kis senki…Tütü:Ne írjon,ha nem ismeri a versenyzőket.

 8. Csilla szerint:

  Kedves uhu25! Dorka legalább magára talált és elindult egy úton. A Tamás meg még azon filózik rock-ot vagy lírai dalokat énekeljen. Aztán ő is táncolt, amitől nehezen énekelt.
  Jaa, és szülés után még nehezebb minden. Le a kalappal Dorka előtt, hogy ezt így tudta kezelni.

 9. tütü szerint:

  Sajnálom hogy Dorka kiesett!A Vastag gyerekek mehetnének már haza, mind a kettőnek ugyanaz a hangszíne minden előadásban, nem beszélve arról hogy mind a kettő csak a kamerába bámul mint a…próbál csábítóan nézni…de nagyon nem jön össze nekik.Ők csak azért vannak bent ,mert a sok tini meg van értük veszve mert sztük jól néznek ki, nem a hangjuk miatt!!!

 10. Andi szerint:

  Szegény Dorka, még mehetett volna. A Vastag gyereknek jó hangja van, de már nem tud újat mutatni. Nem beszélve “Mr. Bean-ről” (Király L. Norbiról). Semmi keresnivalója itt. Inkább egy Gálvölgyi műsorban. Hangja egy deka sincs. Képzelj el vele egy lemezt!!!

 11. hanibaby szerint:

  Nemtudom szerintem tetszik a Tomi hangja másoknak is nem csak tinilányoknak.én szerettem a Dorkát is de most kezdett feljönni csak.Tomi néha mellényúl a dalokkal de szeretem a hangszínét.hiányozni fog a csapatból…
  és lehet már jövőhéten neki kell mennie

 12. uhu25 szerint:

  Kedves Félix, már az, hogy Dorkát beválogatták a Top12-be, számomra megfejthetetlen volt. Illetve, bocsánat, a válogatón sokkal jobban teljesített, mint a döntőkben. A mentorok házában már csak a kismamasága meg a Geszti hülye döntése vitte tovább, ott már szét volt esve, de szülés előtt volt, ok. Aztán rá se lehetett ismerni…csúszkált az akkordok között, kapkodta a levegőt, kereste a hangokat és “táncolt”:) Ha-ha. Szerintem Neked van szükséged szemüvegre, és talán hallókészülékre is!
  Hozzáteszem, talán ettől megnyugszol, hogy a Tomi lesz a következő kieső, mert benne sincs spiritusz.

 13. félix szerint:

  uhu25!Az álnevedből ítélve te okos bagoly lehetsz,azzal a különbséggel,hogy te süket is és vak is vagy.A legrosszabb,hogy tele vagy rosszindulattal.Dorka Malek szerint is jobb volt.A kérdés igazából az,hogy Malekot mi késztette arra,hogy így döntsön.Emlékeztetlek arra,hogy előzőleg Geszti küldte haza a Non Stop-ot.Bocs ha tévednék,de nekem itt valami nem teszik és attól tartok,hogy nem ez volt az utolsó fura döntés.

 14. Tunde szerint:

  hajra TOMI!te vagy a legjobb!csak igy tovabb!

 15. Tunde szerint:

  hajra TOMI!te vagy a legjobb!

 16. Baby szerint:

  Sajnálom Dorkát! Neki benn kellett volna még maradnia!Szerintem nagyon szép hangja van.Remélem hallunk még róla!

 17. T szerint:

  Örülök, hogy Dorka végre kiesett. Tamás búcsújának viszont jobban örültem volna. Remélem a következő adásban Tamástól veszünk “érzékeny” búcsút. Utána Norbitól.
  Ezek után részemről mindegy ki nyeri a műsort, mert nem tudnék különbséget tenni.

 18. Tibor szerint:

  Geszti megérdemelte!!az őszes,jó énekest ő küldte el.Dzsenifertől kezdve katica,Non stop,a legjobbakat!!!!Geszti egy semmire való!Hajrá!Malek Miklós!!

 19. uhu25 szerint:

  Geszti úrnak üzenem Dorkával kapcsolatban, talán besokalltak ettől a sok “baba-marketingtől” az emberek. minden kisfilm csak arról szólt, a babáról, a férjéről, az apjához való viszonyáról, kissé unalmas volt! Wolf Katiról legalább szakmai kisfilmek készültek, nem a két gyerekét tolta előtérbe!

 20. uhu25 szerint:

  Végre hazatér a -táncos lábú- kismamánk! -Geszti úr szerint, hát kedves mentorkám, még fejlődhetett volna ez ügyben a kislány! A tegnapi előadása még megütötte valahogyan az alsó szintet, fejlődést mutatott, hm, fogjuk rá. Minden esetre kiesése ellenére még így is szerencséje is volt, hogy tegnap a Tomival került párba, mert iszonyú rosszul énekelt a fiú.

 21. Lali szerint:

  szerintem tomi is jól énekelt de szerintem neki kellett volna hazamenni mert dorka brutál jó volt, nekem a műsor eleje óta ő volt a kedvencem:D

 22. Tóth Ivett Dorina szerint:

  gratulálok a babádhoz

 23. Csilla szerint:

  még egy plussz: szerintem a Malek csak a Gesztinek akart bosszút állni a múltkori döntése miatt, ahol kiejtette a NonStop-ot.

 24. Csilla szerint:

  Nem értem a Malek döntését. Végig a Tamást húzta le, aztán kiejti Dorkát, aki dinamikusan jött föl. Félelmetesen jót énekelt Dorka.
  Ráadásul a nemek aránya is romlott és a Keresztes csapatából még senki sem esett ki. Sehogy sem értem a döntését!!
  ÉN MOSTANTÓL NEM IS NÉZEK X-FAKTORT, AMÍG A MALEK OTT LESZ!

 25. Sári szerint:

  Dorka jó volt sajnállak

 26. erika szerint:

  legy buszle magadra Dorka, mert Erdelybol is sokan drukkoltakneked. Amit te itt veghezvittel az valami csoda volt. szeretunk. erdelyi magyarok

 27. Margo szerint:

  Nem vagyok rajongó.Tegnap is elaludtam,bár nagyon szeretem.Ezért követem itt nyomon az eseményeket.
  Ancsa,felháborított amit írtál,mert nem is ismered Király L.Norbit,és nagyon undorító valakit a kinézete alapján minősíteni.Valamit csak jól csinál,mert nem az állatkertben van,hanem a színpadon! (Nem is kis ideje!)

 28. Egy szerint:

  Szerintem nem Dorkanak kellet haza menni,mert most mindig jobb volt.Tamas pedig eleg gyenge….Hajra Norbi,Veca es Csaba

 29. asdf szerint:

  Ja, és még idézném Ferót mostani adásból:
  “Olyan stádiuámba érkezett ez a verseny, hogy az, hogy valaki jól énekel, az alapkövetelmény.” Sőt szinte végig másodlagos az, hogy ki hogy nekel, leginkább az számít, hogy hogy tudja eladni és mennyire hat.

 30. asdf szerint:

  Lehet, hogy Norbika csak ugrál, de sokkal több természetesség van benne, mint a többiekben még csak jóval később lesz. Főleg a két nyárip*csában, akiknek főleg semmi érzékük az őszinte előadóművészethez és a Király L. Norbi féle laza megőrüléshez, ami hitelessé teszi az énekest. Szerintem inkább ők nyávogtak, mint hogy a Norbi csak ordít.
  Az pedig helyes volt, hogy Dorka esett ki, tényleg erősek maradnak majd a végén. De aki már benne volt a legjobbak közt, annak csak élelmesnek kell lenni, és tuti lesz pár lemeze.

 31. Potyem szerint:

  Vastag Tomikát kellett volna vastagon kiejteni,ő a jövő embere az x-faktorból már nagyon kilóg,de a tini lányoknak a kedvence ,és csak ennek köszönheti,hogy még bent van.
  Dorka legalább két klasszisal jobb volt,mint a kis Tomika.

 32. Lekvár szerint:

  Évi!

  Az igekötőt egybe kell írni az igével: szétröhögtük.
  A felkiáltó jelet nem í szó elejére kell írni, hanem a szó végére. Téged is lehet sajnálni.

 33. Kovács Gabi szerint:

  Sziasztok! Szerintem a Vastag Tamás lesz a következő, ő is elég gyenge…ma is gyengébb volt a Dorkánál! Hajrá Nikolas!

 34. Ancsa szerint:

  Király L. Norbinak üzenem ,a Budapesti állatkertben üresedés történt a majom ketrecben, illetve a sakálok között is !A mai szereplésed alapján oda simán bevennének ,ugrálni tudsz mint a majom ,és orrdítasz mint a sakál !Borzasztó menj már haza ,hagyd érvényesülni azokat akik megérdemlik !

 35. Fülesbagoly szerint:

  Halleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 36. Évi szerint:

  Sajnálom Dorkát !Ma sem azok párbajoztak akik megérdemelték volna !Szomszédunkba a bakkecske különbül ugrál mint ma este a Király L. Norbi ugrált ,szét röhögtük magunkat ,ez csak örjöngés volt!Semmi keresnivalója nincs régóta a műsorban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: