Rocktenors videó: 2. élő adás

A Rocktenors – az az egyébként tehetséges együttes -, aki az előző adásban párbajozott Gyurcsík Tiborral, de végül a zenekar került ki győztesként, és Gyurcsík Tibor esett ki. A Rocktenors dalválasztása egy igen lírai, szerelmes dal volt, az Adagio. Érdekes oldalukat mutatták meg az előadás közben, egyfajta musicalt láthattunk.

Rocktenors videó: nézd vissza újra

Mentorok véleménye a Rocktenors előadásáról

Nagy Feró szerint az elején hamis volt, nehezen indult, de aztán a végére úgy belejöttek, hogy el kezdett tetszeni a mentornak. Keresztes Ildikó szerint ez egy nehéz dal, de neki picit hiányzott még valami ahhoz, hogy elérjék a szívét. Malek Miklós nem értette, hogy miért egy ilyen régi dallal kellett versenyezni, miért nem valami újabbal. Ezt megmagyarázta Geszti Péter, aki ezzel meg is védte mentoráltjait.

Rocktenors álma: megmentsük a világot..

Az előadás után ezt nyilatkozta a zenekar Ördög Nórinak, hogy az ő álmuk az, hogy megmentsék a világot zenéjükkel.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Anita szerint:

  Kedves nézök. Ildikó jól tette amit tett. én is igy cselekedtem volna. Hát süketek vagytok? Demes Tamás nagyon hamis volt. Lil C-ben ott van az X faktor. Hagyjátok békén Ildikót!

 2. horváth márti szerint:

  Tisztelt Keresztes Ildikó!
  Hatalmas csalódást okozott nekünk,már a dal kiválasztása is téves volt.A kedves tehetséges Tamásnak nem egy híres énekesnő zseniális dalát kellett volna betanítania,hiszen ő nagyon fiatal és nem tapasztalhatott annyi mindent a rövid élete folyamán,mint Cserháti Zsuzsa.Egy ilyen profi énekesnőtől,mint Ön ezt a melléfogást egyszerűen elfogadhatatlannak tartom.A fiú kiesése az Ön hibája egyedül.A dalválasztás szerintem 60% minimum a sikerben.Ön azért van ott gondolom nem kettő forintos díjért,hogy segítsen mindenben a versenyzőinek.Nem a nagy jelenetben kell a legjobbnak lennie.
  A másik óriási hibája pedig,bocsásson meg,de erre még nem volt és nem is lesz példa,hogy az egyik versenyzőjét előnyben részesíti,és ezzel a másikat hátba támadja.
  Ebben az esetben minden mentor döntetlent ajánl fel és nyissák ki a borítékokat.Lehet,hogy abban az esetben is lett volna a végeredmény,de Ön nem esett volna el minden jóérzésű ,komoly néző szimpátiájától.Egyszerűen felfogni sem tudom,hogy tudott ekkorát tévedni,és mindezt egyetlen könnycsepp nélkül?Hatalmas színészi teljesítmény volt.
  Arra már gondolni sem merek, hogy esetleg fülhallgatón kapnák az utasításokat az RTL tv.vezetőitől?Esetleg ez az igazság,hogy csakis a félvér fiú mehetett tovább, mert ő Amerikából jött haza?A csendes mélyen érző,nem nagyképű,nem magamutogató,de sokkal jobb hangú magyar fiú nem kell?
  Ildikó ,emberben már régen nem csalódtam ennyire,mint most Önben.Az RTL tévét egyébként egyetlen percig sem nézem sosem,nem részletezem,hogy miért,ezt mindenki tudja,valószínű,hogy ezt a műsort sem fogom ezek után nézni.Köszönöm Ildikó!!!!

 3. Jakabné szerint:

  Kedves Tamás nagyon sajnálom hogy ki estél pedig nagyon jó hangod de szerintem Keresztes Ildikó hibájából amúgy egyik versenyzője se énekelt stílusának és hangjának megfelelő dalt. Egy mentornak az a dolga hogy a legjobbat hozza ki belőled de sajnos a te mentorod nem ezt tette.

 4. Székely Péter szerint:

  Keresztes Ildikó sajnos nem felelt meg mint zsűri tag. Idegei felmondták a szolgálatot,hisztériája felborította az est profi hangulatát és a szereplőket is kiborította rájuk átragadt viselkedése. Mentornak jó lehet, de ne üljön le zsűrizni. Különben e nagyjelenet helyett élhetett volna azzal, hogy szavazatával 2-2 lett volna az állás és nem neki kellett volna kimondani a végső döntést, hanem a közönség által küldött pontoknak. Ha mégis folytatja a zsűrizést, akkor beszéljen egy pszichiáterrel és szedjen nyugtatót.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: