Radics Gigi – 10. Döntő

Radics Gigit a héten egy meglepetés várta. Egy hangszerboltban neki ajándékozták Beyonce táskáját. Mint megtudtuk, Mester Tamás ismerősei intézték ezt el neki.

Bereczki Zoltán megdícsérte Gigit, hogy sikerült kijavítania technikailag a fejhangokat. Ezt megerősítette Falusi Mariann is.

Bochi és Mester Tamás is meg volt elégedve Gigi produkciójával

Radics Gigi – Forget you (Cee Lo Green)

Radics Gigi – Oh happy day (Edwin Hawkins)

Gigi valami gigantikusat énekelt a második előadásában. Mindegyik zsűri megdícsérte a fiatal lányt, Bereczki pedig egyszerűen nem tudott szóhoz jutni, nem értette, hogy történt ilyen (jó).

Hasonló bejegyzések..

41 hozzászólás

 1. Zsadányi Csaba Zenta Vajdaság szerint:

  Van igazság.Nem lett volna szabad másképp történnie.Gigi a döntő megnyerése legyen csak egy kis mérföld kő az életedben.Ős tehetséged,szinpadi megjelenésed,tiszta jellemed,arra hivatott,hogy világ szinpadokon érjél el hatalmas sikereket.Köszönom Neked,a több heti feledhetetlen élményt,hogy megismerhettelek,élvezhettem magas foku zenei produkciódat.Ne pazarold tehetségedet pitiáner haknikra a közeljövőben,Te ennél több vagy.Magas célokat tűzz magad elé,el fogod érni.Nagyon sok sikert boldogságot kivánok az életben,Neked és szüleidnek.

 2. lucagreta szerint:

  Gigi ! Győznöd kell, te egy csoda vagy. Gratulálok.

 3. Zsadányi Csaba Zenta Vajdaság szerint:

  Tincsi,tudok értelmesen olvasni, kottát is. Sőt,apszulut zenehallással rendelkezem,meg tudom mondani milyen hangból énekel az előadó,mikor hibázik,amennyiben te is rendelkezel hasonló adottsággal,mond meg légy szives milyen hangból énekelte Gigi pl az Oh happy day c .feldolgozást,vagy milyen hangszine van Giginek,alt,szoprán,netán mezoszoprán?Sajnos a te szintedet hiven tükrözi,hogy hiszel F.M.nek akinek ismerem a repertoárját, repedt fazék hangját.Soha nem tudott énekelni,belőle csak az irigység beszél.Remélem belőled nem.A magyar dalok azért nem felelnek meg Gigi szintjének, hangterjedelmének ,mert nem rendelkeznek,modern akordokkal,harmonizációval,amik lehetővé teszik a hajlitásokat, nagyon sajnálom ,de ezt kell mondanom.Ettől jobb énekes Gigi Anditól ,mérföldekkel.Ezért nincs ellenfele Magyarországon.

 4. Cicóka szerint:

  Gigi Te vagy a legjobb! Ha nem így lesz akkor a Zsüri bundázik! Volt már rá példa, Mega 5-ben.

 5. Tina szerint:

  Gigi! Nagyon szépen énekelsz, Neked kell nyerned. Mi csapatunk nagyon szurkol Sopronból Neked Sok sikert kívánunk. Hajrá Gigi! Csak igy tovább.

 6. Öcsi szerint:

  Hajrá Gigi! Neked kell meg nyerni mert te vagy a legjobb gyönyörű vagy meg hangod is nagyon szép úgy hogy mi csak neked szurkolunk, csak igy tovább hajrá Gigi !

 7. Orsi szerint:

  Hajrá Gigi te vagy a jobb.Neked kell nyerned. Mi Kiskunfélegyházáról szurkolunk Neked.

 8. Ibi szerint:

  Gigi! Te vagy a legjobb, neked kell nyerni, mi nagyon szurkolunk Neked a barátainkkal eggyütt Szegedről.

 9. Ádám szerint:

  Gigi! Gratulálok,csodálatosan énekelsz. Neked kell megnyerned. Mi nagyon drukkolunk Neked Székesfehérvárról.

 10. Viki szerint:

  Gigi! Gyönyörűen énekelsz, gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakban is!
  Mi Neked drukkolunk Szigligetről.

 11. László... szerint:

  Gyönyörü…szép tiszta hangod van Gigi!Netrörődj vele,hogy mit mondanak rólad,Neked a Vezeték neved Radics ami egy ikon!!Radics hires zenész család volt.. Amit neked adott az isten,hogy tovább vidd!Zsozsó neked valami jó tékonysági intézetbe lellene menned és sok,sok embernek segitenél!! De a zenéhez nem értesz,Gigi neked drukkolok.A zsüriben is bizok ők a szak emberek….((nyugdijas zenész))

 12. Misi szerint:

  Szia Gigi!Biztos te nyersz,mert ha nem mindenkinek bot füle van.

 13. Szandra szerint:

  Gigi nagyon jó vagy te vagy a kedvencem és én Neked szurkolok Hévizről

 14. Tünde szerint:

  Gigi! Nagyon jó vagy, te vagy a kedvencem én Neked szurkolok.

 15. Lilu szerint:

  Gigi nagyon jo vagy te vagy a kedvencem es en neked szurkolok

 16. Nagy szerint:

  Gigi kalapot le egésy Megastárban nem volt hyba/egy kicsi volt de az semmi/ te nyersz,drukkolok Szlovákia

 17. Saci szerint:

  Gigi! Csodásan énekelsz, remélem te fogsz nyerni. Nagyon szurkolunk Neked Szlovákiából.

 18. Melinda szerint:

  Szia Gigi! Mi a Vajdaságból jöttünk,most a Balatonon nyaralunk. Az itteni barátokkal eggyütt nézzük a Megasztárt.Mi is, akárcsak a barátaink Neked szurkolunk.

 19. Ani szerint:

  Gigi! Te vagy a legjobb,remélem te nyersz,mi neked szurkolunk Földvárról.

 20. Gina szerint:

  Gigi! Gyönyörűen énekelsz, gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakban is!
  Mi Neked drukkolunk Veszprémből.

 21. Gigi szerint:

  Te vagy a legjobb Gigi te fogsz nyerni tudom én rád szavazok

 22. Ági szerint:

  Hajrá Gigi,neked szurkolok,remélem te nyered megérdemled

 23. Zsadányi Csaba Zenta Vajdaság szerint:

  tincsi,lilu,cica,meg hasonló zenei értelmi fogyatékosok!A zene,ének,az müvészet,mint pl.a festészet,szobrászat,lehet tanulni,gyakorolni,meg lehet tanulni az alapokat,cicának sokat kellene még padot is melegiteni.Vannak olyanok akik született tehetségek, van müvészeti hajlamuk,ezt nem lehet tanulni,erre születni kell.Ezekből lesznek világsztárok,ha kellő szorgalommal párosul az adottság.Meg van zene hallásuk,ami nektek és azoknak nincs akik bármi negativat irogattok Radics Gigiről.Fel kell ismerni:itt egy világsztár született,amilyen nem volt Magyarországnak Cserháti óta.Szép is,tehetséges is,bármennyire fáj ez nektek.Le kell nyelni a békát,nektek is meg Falusi M. nak is.Adott kűlönben a lehetőség,ti is nevezzetek be egy ének válógatóra,fogadni mernék egyből vágnátok a felső c ét.

  • tincsi szerint:

   kedves Csaba te tudsz értelmesen olvasni? mindenki magából indul ki. született tehetség? miért az Andi nem az? kíváncsi volnék a te zenei hallásodra,Cserháti egy MAGYAR előadó volt. amint már írtam,, bár mennyire is fáj ez te neked GIGI nem tud magyarul énekelni.úgy,hogy a te helyedbe nem hasonlítanám Cserháti Zsuzsához.nagyon messze áll még ő ahhoz,neked viszont nem ajánlanám az ének válogatót.

 24. tincsi szerint:

  ja elfelejtettem, hogy mivel Magyarország a hazánk,s ez egy magyar műsor, illő lenne többet énekelni magyarul,de ugyebár GIGI-nek az nem megy, akkor miről beszélünk? Andrea csodásan énekel, MAGYARUL is ez már be bizonyosodott, GIGIT viszont még a zsűri is lebeszélte arról, hogy magyarul énekeljen.

 25. Réka szerint:

  Hogy lehet itt letölteni a zenéket?

 26. tincsi szerint:

  nem elég csak a hang, Gigi nagyon unalmassá vált, semmi mozgása nincs mint egy bot, amit ide teszek vagy oda,a zsűri is hibás. Gigit nagyon ki emeli,szavazzatok Andreára ő tényleg megérdemli.

  • Nyiri Éva szerint:

   Nem tudom te melyik adást nézed, mivel itt nem a tánctudást nézik hanem az év hangját.Gigi egy született tehetség amit nem lehet tanulni a táncot azt igen .Majd azon csiszolnak még hiszen csak 15-éves.Andinak is nagyon jó a hangja jó a megjelenése és a mozgása , de a Gigi egy klsszisal jóbb.Nálam a Gigi az első.

 27. vízus szerint:

  Egyáltalában nem értek egyet azokkal a hozzászólókkal akik szociális
  népszavazásban látják a versenyző/ Andrea / problémáinak megoldását.
  Úgy gondolom,hogy ez egy verseny, amiben hétről,hétre kell bizonyítani,
  hogy ki mire képes. Számomra egyértelmű és a szavazatok is mutatják,hogy a nézők többsége Gigit látja arra érdemesnek,hogy megnyerje ezt a versenyt.Természetesen mindenkinek szíve joga,hogy kire adja a voksát.
  Egyébként nem fog összedőlni a világ,ha Andrea második lesz,hiszen előtte
  áll még a sok lehetőség,amit ha jól kihasznál,megtalálja a kiutat gondjai
  megoldásához. Sajnálom,ha ez a vélemény másoknak csalódást okoz.

 28. cica szerint:

  hajrá andi te vagy a job

 29. Viág szerint:

  én Giginek szurkolok és remélem hogy ő fogja megnyerni,de majd a pénteki adásból eldől.Az sem baj ha Szakos Andrea nyeri meg,mert neki tényleg szüksége van a pénzre és a házra…

 30. zsozsó szerint:

  szavazz szakos andreára

 31. zsozsó szerint:

  radics gigi rajongók figyelem. szakos andreának kell nyerni neki nincs háza se pénze. legyen szivetek. gigi ne nyerjen legyen 2.

 32. Nikola szerint:

  Tudtátok, hogy GIGI kedvenc állata a kutya? Pedig a jorsírteierr is nagyon aranyos de én nagyon szeretem a barna agárt!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: