Óriási botrány a villában – kiderült Kinga hazugsága

A kiesett villalakók visszatérésével a régi veszekedések és konfliktusok is visszaköltöztek a Való Világ 5 luxusbörtönébe.

Ismét Gergő és Seherezádé vitájától volt hangos a villa, majd Kinga került iszonyatosan kínos szituációba: kiderült, végig hazudott mindenkinek, ugyanis valóban flörtölt Gergővel, amit egy bejátszott kisfilm is bizonyít.

Először Seherezádé és Gergő ordítozott egymással, mivel a lány ismét kérdőre vonta az alfahímet, hogy miért hazudott neki szerelmet, ha odakint egy másik lány várta. Gergő azzal védekezett, hogy nem ígért semmit Sehinek, csupán a szeretehiányát akarta csillapítani a szőkeséggel.

Persze a botrány csak ezután kezdődött. Az exvillalakók visszaköltözése után alig 24 órával Kinga kisírt szemekkel bömbölt, hogy haza akar menni. Nem csoda, hogy a hisztérika ismét kiborult, ugyanis csúnyán lebukott egy hazugsággal kapcsolatban. A VV szerkesztői úgy döntöttek, hogy leleplezik Kinguci titkát, ezért lejátszottak egy kisfilmet a lakóknak, amiben jól látszódik, hogy Dya búcsúbuliján és közös randijukon a Cselszövő és az Alfahím valóban flörtölt egymással.

Ez már csak azért is érdekes, mert a VV5 egyik legnagyobb veszekedése abből indult ki, hogy Kinga flörtölt-e Gergővel? (Gergő akkoriban Seherezádéval kavart.) Persze a szőke lány eddig bőszen tagadta az esetet és kikérte magának, hogy ilyen vádak érik, ám most mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Kinga átverte őket.

A lakók teljesen ledöbbentek a hazugságon. Seherezádé barátai érthető módon kérdőre vonták a lányt, ám a legkínosabb mégis Attila beolvasása volt, aki a következőket mondta Kingának:

Én a helyedben ezután a videó után nagyon kínosan érezném magam. Te itt átvertél engem, és átvertél mindenkit. Én hülye pedig még ki is álltam melletted Vera levelével szemben, holott tudtam, hogy neked valóban tetszik Gergő

Kinga ezután sem ismerte be, hogy hazudott mindenkinek, helyette duzzogva és sírva elvonult, majd azt hajtogatta, hogy haza akar menni.

Hasonló bejegyzések..