Mészáros János Elek – 6. Döntő

Mészáros János Elek az operaénekesként megismert tehetség a 6. döntőben is produkált.

Mészáros János Elek – 1. produkció

János könnyed, tiszta és természetes volt, tulajdonképpen olyan, amit már megszokhattunk nála. Azt hozta, amit eddig, se többet, se kevesebbet, azt viszont magas minőségben.

Pontszámok: 9 + 10 + 9 + 6 = 34.

Mészáros János Elek – 2. produkció

A többiekhez hasonlóan az operaénekes is elénekelte azt a dalt, amivel bejutott a csillag születik selejtezőjéből. A zsűrinek tetszett, Puzsér inkább semlegesen nyilatkozott, de elégedett értékelést hallhattunk tőle.

Pontszámok: 8 + 10 +  10 + 6 = 34.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. egy munkás szerint:

  Kiemelkedő tehetség, mely határozott értékrenddel és magyarságtudattal párosul.
  Emellett nem a büfé-könyvtár-ruhatár (jog, cociologia, bölcsész) szakot végezte az egyetemen. Van szakmája! Van foglalkozása! Nem ripacskodásbol él!
  Ennyi kiemelkedő tulajdonság mellett nyilvánvalo, hogy a mai kor médiagurui agyon fogják hallgatni.
  DE MÉGIS Ő AZ ÉRTÉK!

 2. Komoly zene kedvelő szerint:

  Végre egy igazi Csillag. Végig kimagaslóan jó volt , a többiek a nyomában sem voltak.A zsűri tagjait kellene a közönség értékelje , de ezt megtették saját maguk ! nem ott a helyük ! Olyanokat vittek be a válogatáson , akiktől nem várhattunk semmi különleges teljesítményt. Mészárosnak , gratulálunk :a hangja, a teljesítménye,emberi tartása példa értékű. Köszönjük Neki a szép perceket és a jól megválasztott zeneműveket.Isten áldja és további életútján segítse !

  • Lenke szerint:

   Mészáros János Elek személyében egy igenis intelligens,szerény rendkí-
   vüli tehetség született,akinek hangja által ajándékot kapott az egész operakedvelő világ. Aki ezt nem tudja értékelni az egy érzéketlen tuskó, és aki Őt “PARASZTNAK” nevezte,az pedig egy “BECSTELEN RONGY EMBER”., ezek közé tartozik még az a “BUNKÓ PUZSÉR” is. Egy ilyen embert, hogy lehet betenni a zsűribe????

 3. Gigi szerint:

  Egyetértek a szakembereket illetően.Épp ezért számomra hajós véleménye a mérvadó.ő tanult zenész.mit ért hozzá a Puzsér és ez az állandóan fanyalgó színésznőcske .Egyáltalán ki ő ,még a nevével sem találkoztam,de hogy hallása nincs ,az is biztos.még szerencse ,hogy M.János Elek rendíthetetlenül megy előre ,nem töri le az ostoba kritika , akevés pontszám.Igen ,az igazi tehetség utat tör magának.János ,köszönöm az élvezetes előadásokat.

 4. ditike szerint:

  Egy igazi tehetség Mészáros József Elek. Aki végre a komolyabb zenét is megszeretette a nétőkkel. A énektanár zsüribe miért nincs egy aki valódi szakember.aki tudja érti mit jelent egy dal, amit ilyen csodálatos muzikalitással ad elő valaki. elfogadom, hogy a mai divatos hangos rockzene a fiatalok kedvence, De az soha nem lesz maradandó, sem sláger.
  ez az EMBER, egy tiszta lelkű, tiszta hangú maga a Zene.Valódi tehetség. A mai zajos világban Rá és hasonlókra van szükség. Hajrá és tiszta szívből gratulálok a magam , a családom, a jóérzésű szép zenét kedvelők nevében. Kívánok jó egészséget és további sikerereket. Nem tudom hogy lehet egy kategóriába tenni a versenyben a táncot a kiabáló harsány zenét vagy egy népdalt. Miért nem csinálnak kategóriánként versenyt, és 3 legjobb versenyzőt. Szórjuk a milliókat???H. Edit.jános csak annyit én 17 évesen kerültem főiskolába az egyszerű kislány egyszerű dallal. sokat tanultam a hangképzést az stílusokat mindent amit egy énekesnek tudni kell. Ma idős vagyok. csak így tovább/