Mégsem március 5-én szabadul Stohl András?

Elképzelhető, hogy mégsem március 5-én szabadul a börtönből Stohl András.

A színész-műsorvezető 2011. október 5-e óta kiszabott börtönbüntetését tölti, és szabadulása napját 2012. március 5-re harangozta be – amit korábban az ügyvédje is megerősített – ám mostanra bizonytalanná vált a hír valódisága.

A Hír24 értesülései szerint elképzelhető, hogy Stohl András mégsem március 5-én szabadul a börtönből. A legújabb információk szerint a színész el szeretné kerülni a médiafelhajtást, ezért a nyilvánosságnak nem a tényleges szabadulásának napját adta meg. A hivatalos időpontot megerősíteni tudó Országos Büntetés-végrehajtási Intézet nem ad semmilyen információt Stohllal kapcsolatban, ugyanis a műsorvezető ezt korábban megtiltotta, így csak találgatni lehet, hogy valójában mikor ér véget a színész börtönélete.

Stohl András

Stohl András titkolja szabadulásának napját

Stohl András akármelyik nap is szabadul, ugyanolyan procedúrán kell átesnie, mint a többi rabnak. Az elítéltet olyan időpontban kell szabadítani – ami lehet adott nap 0 óra vagy akár éjfél is – hogy lehetőleg még aznap lakhelyére megérkezhessen. A színész hazafuvarozásáról vélhetően családja vagy ügyvédje gondoskodik és nem kell távolsági busszal Fótra utaznia. Továbbá a szabadulás előtt álló rabnak át kell adnia minden olyan használati tárgyat – például formaruha, matrac, ágynemű – ami nem az övé, ám a börtönélet alatt használt. Ezután megkapja a korábban letétbe helyezett pénzét, személyes holmijait és iratait is, amit börtönbe vonuláskor elvettek tőle.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. kicsi szerint:

    kapja be Sto okozása nélküll én 16 hónapot ültem 4 sörért baleset,