Krizbai Terézia (Teca) Stevie Wonder női utódja?

Teca, a vak kislány lenyűgözte mind a zsűrit, mind a nézőközönséget és hallgatóságot. A 15 éves tehetség születése óta vak, így a többi érzékszervével próbálja kiegészíteni hiányosságát. Köztudott, hogy a született vakoknak a többi érzékszervük, köztük a hallás is sokkal jobb, mint az átlagembernek.

 Ennek ékes bizonyítéka volt a ma esti produkció, melyben Demjén Ferenc – Szabadság vándorai című dala hangzott fel..

A remek előadó tiszta hangját és saját zongorakíséretét adta hozzá, a műsor színvonalának az emeléséhez. Nézd vissza újra!

Krizbai Terézia (Teca) szívet melengető éneklése..

Neked hogy tetszett Teca előadása?

Hasonló bejegyzések..

14 hozzászólás

 1. Lang Zoltán szerint:

  Nem tudom a címed.,ha tetszik irjatok zenét hozzá Édesapukáddal Címe Az én dalom.Itt állok a színpadon, Körülöttem fények csillagok, Amiért jöttem-Tőletek megkaptam,hogy elénekejem, szívemben éneklő agyalok énekét.Itt állok a szimpadon Mezítláb a jéghideg márványon,S éneklem szívemben- Énelneklő angyalok énekét. Csak nektek szól e dal, Értetek élek s éneklem,szívemben énneklő angyalok énekét.Egy könycsep az arcomon,kezemben rózsaszál,Mit tőletek kaptam én,Nézd- kinyílik ha éneklem, Szívemben éneklő agyalok énekét.Itt vagyok a szímpadon, Kezemben gyertya ég,Világít fénye,s beborit mindent, Mint a szívenben éneklő angyalok éneke.Bár merre járok, Énekem mindig messze száll,Nézd a gyertya ég, A rózsa is nyílik még.S éneklem mindig ,Szívemben éneklő angyalok énekét.Ez az én dalom,Az angyalok éneklik,Szívemnek dallamát. Csak nektek szól, Bár merre jártok Énekem messze száll, Rózsa is nyilík még, Séneklem Mindig, Szivemben Éneklő angyalok Énekét. Ha úgy érzed hogy van pár sor ami a te szívedben van írj hozzá néhány sort. Ha sikerül Bisztos meg nyered Zoltán.

 2. TENGERPICI szerint:

  Kedves Teca, bocsáss meg nekem, de amikor meghallottam az előadásodat, arra gondoltam: itt van a MAGYAR LÁNY aki a fekete világhírű kedvenc énekesemet juttatja eszembe. A második meghallgatásnál megerősítetted bennem azt amit az első hallásra is át tudtam érezni, amit a hangod ad. KÖSZÖNÖM, HOGY ISMÉT ELBŰVÖLSZ A HANGODDAL. SOK SIKERT!!!!!
  üdv: TENGERPICI

 3. Anti szerint:

  Szep es halgathato, :).

 4. Sebestyén Katja szerint:

  Istenem! Vele tavaly találkoztam Szentendrén a szentendrei nyitott éjszakákon. Kint ült a szintiével az utcán! Istenien énekelt. A Fiammal legalább 40 percig hallgattuk! A kisfiamat nehezen tudtam rávenni, hogy induljunk tovább, mert annyira el volt ájulva a Teca hangjától! Nagyon jó vagy! Imádjuk a hangodat! 🙂

 5. Hejdi szerint:

  Kedves Teca!
  Bár a te életedből hiányzik az, amit mi természetesnek veszünk, de te ég így is sokkal sokkal több vagy, mint bárki más az országban. Nagyon szép lány vagy, és a hangod, egyszerűen fantasztikus. Ne felejtsd el, nem az az ember ér többet aki tökéletes, hanem az, aki a nehéz élet ellenére is képes boldog maradni! Sok sikert! Maradj boldog egész életedben! Remélem te fogod megnyerni, mert tőled senkisem fogja sajnálni úgyérzem.

 6. BARNA LÁSZLÓ szerint:

  SZIA TECA!!CSODÁLATOS A HANGOD!!SZÉP A DAL !!VÉGIGSÍRTAM A DALT!ÉN BAL SZEMEMRE VAK VAGYOK.SOK SIKERT !!!BARNA LÁSZLÓNÉ ,GABRIELLA

 7. biankaerika szerint:

  szerintem Teca nagyon jó volt és remélem hogy ő nyeri meg a csillag születiket drukolok neked Teca.bianka:-)

 8. Zvlenszki Andrásné szerint:

  Kedves Teca!Gyönyörű hanggal áldott meg a sors remélem ez
  kárpótól téged mindenért:Csak gratulálni tudok.
  További életedhez sok sikert kívánok! UI:olvastam.hogy
  “szegény” ne figyelj rá Te gazdagabb vagy mindenkinél!!!

 9. sikova szerint:

  Soha nem szabad azt írni egy vaknak, vagy más fogyatékossággal élő emberkének, hogy “szegény”. A szegény nem ideillő szó! Ő épp oly értékes ember, mint bárki más!!!!
  Éppen ezt kellene már MINDENKINEK végre megtanulnia!(Tudom, hogy az együttérzés kifejezése volt “az” a szó, de jó lenne teljes értékű embernek nézni Őt!)
  Ugyan , kiben nincs bármi fogyatékosság,… csak az nem látszik!
  Terézia hangja kristálytiszta,csodás!
  Szurkolok, hogy minden akadályon túl jusson!
  LÉGY BÜSZKE MAGADRA TERÉZIA!

 10. Júlia szerint:

  Számomra megszületett az új csillag. Ebben a tiszta, erős hangban minden dal benne van.
  Gratulálok és sok sikert kívánok Teca!

 11. ildikó szerint:

  Csodálatos volt! Gratulálok neked!

 12. S.V. szerint:

  Nagyon szép! Megkönnyeztem… Nagyon büszke lehetsz magadra, Teca!

 13. ani 5678935 szerint:

  ez nagyon aranyos szegény

 14. Tánczos Lászlóné szerint:

  Kedves Teca nagyon nagyon lenyűgözött az előadásod,gratulálok, továbbra is folytasd ezt a műfajt mert szép hangod van,sok énekes irigyelhetne érte.Remélem el jutsz a fináléig.Nagyon sok kitartást és sikert kívánok,bár a kitartásról már tanúbizonyságot tettél.Üdvözlettel Rózsi mami.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: