Gyurcsík Tibor lesz az év hangja?

Noha az X-faktor előző évadában a Nemzet Csótánya volt a válogatásra érkezők legdurvább kritikusa, a második szériában ezt a “szerepet ” egy zsűri társa öltötte magára. Még ha a másik három bíra szájából egyszerre csengett is az igen, ő könyörtelenül dobálta a nemleges voksokat a megmérettetettekre. Akadt azonban olyan ékes torkú amatőr is, aki fület gyönyörködtető hangjával megvezette a szigorú mentort.

Ő pedig Gyurcsík Tibor..

Az RTL klubon közvetített válogatások során gyakran érezhettük úgy, mintha Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Nagy Feró direkt összefogtak Malek Miklós ellen. Rengeteg, igazán nagy zenei tehetséggel megáldott nekifutó lépett a színpadra festet X-re, hogy a mentorok kegyeikbe fogadják – valamennyien annak köszönhetik továbbjutásukat, hogy ahhoz mindössze három mentor meggyőzése szükséges. Malek, mintha elfelejtette volna, hogy az X-faktor egy tehetségkutató, nem pedig profi énekesek számára meghirdetett verseny. Ugyanakkor Gyurcsík Tibor énektudása még a szőrös szívű zsűritagot is elkápráztatta, sőt, még álla is leesett, mikor a fiatal tehetség odaszúrta, hogy egyébként ő nemhogy nem profi előadó, de még csak ének tanárnál sem járt soha. Hangját otthon, “lopva” fejlesztette, mikor senki sem hallhatta őt.

Ezek után talán keveseket lepne meg, hogyha Tibort a mentorok házában látnánk viszont, vagy akár az X-faktor 2011-es győzteseként.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. thea szerint:

    Te jó ég, miért is kéne rockot énekelnie? Abszolút nem az a karakter.. ha ő kiad egy lemezt, az úgyis a saját stílusában lesz, nem kell mást ráerőltetni..

  2. hozzászóló szerint:

    Gyurcsiknak nem kell rockot énekelni, Ő így remek ahogy van. Ez az Ő stílusa. Számtalan jó énekes választott és kitartott egy zenei stílus mellett.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: