Gesztesi Károly fia, Máté nősülni készül

Gesztesi Máté, bár mindössze még csak huszonkét éves, máris a nősülésen gondolkodik. A múlt évben jött össze kedvesével, a nála tizenegy évvel idősebb, most 33 éves konferenciaszervező Magdival. 

Hiába friss a kapcsolat, Gesztesi Máténak úgy tűnik, hogy komoly szándékai vannak Magdival, ugyanis néhány nappal ezelőtt megkérte a lány kezét. A pár már négy éve ismeri egymást, de csak 2012-ben jutottak el arra a szintre, hogy kapcsolatba bonyolódjanak egymással. Hosszú ideig nem találkoztak, majd Máté pedig átment Magdihoz karácsonyozni, és nem is tért haza. Az Aktívnak már néhány hónapja azt nyilatkozta a színész, hogy fontolgatja a házasság gondolatát, most pedig egy ékköves gyűrűvel lepte meg szerelmét. Már akkor a tervben lévő esküvőről beszélt és arról, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

A Blikknek adott interjújában Máté nem tagadta, hogy eljegyezte Magdit, de igen szűkszavúan reagált rá. Kedvese ellenben nem volt titkolózó, a közösségi oldalán osztotta meg mindenkivel az örvendetes hírt, ráadásként csatolt egy fotót a kezéről. A kép láttán sokan gratuláltak, és megjegyezték, hogy milyen szép pár. Korábban az Aktívnak Máté apja, Gesztesi Károly is azt nyilatkozta, hogy örül Máté és Magdi szerelmének. Magdi egyébként orvosi konferenciákat szervez, és nagyon csinos, nem meglepő, ha sokan örülnek kettejük kapcsolatának.

Gesztesi Máté és Magdi

Gesztesi Máté és szerelme, a nála 11 évvel idősebb Magdi

Máté és Magdi már az év elején összeköltöztek, és nagyon boldogok együtt. Kettejük között van 11 év korkülönbség, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy ez egyik felet sem zavarja, és rendkívül boldogok egymás mellett. Arról még nem lehet tudni, hogy mikor lesz az esküvő, de úgy tűnik, Gesztesi Máté komolyan nősülni szeretne, hiszen hónapok óta mondogatja, így elképzelhető, hogy nem kell a frigyre sokáig várni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: