Gájer Bálint megjárta a börtönt

A Voice tehetséges énekeséről, Gájer Bálintról kiderült, hogy korábban Németországban letartóztatták.

A most 32 éves énekest, Gájer Bálintot 21 éves korában letartóztatták, és ki is toloncolták Németországból, derítette ki a Blikk. Az énekes szerette volna finanszírozni énekesi karrierjét és tanulmányait, ezért ment ki Németországba dolgozni, hogy a megkeresett pénzből tudjon félretenni. Egy fagyizóban vállalt munkát pultosként és felszolgálóként.

Már a nyári szezon vége felé jártak, amikor megjelentek a munkaügyi hivatal ellenőrei, Bálint pedig éppen egyedül vitte az üzletet aznap, így még csak segítséget sem tudott kérni. Bálintnak nem voltak rendben a papírjai, lejárt a vízuma, ezért nem volt megfelelő munkavállalási engedélye. Mivel akkor még Magyarország nem volt tagja az Európai Uniónak, nagyon szigorúan vették a papírok hiányát. Bálintot elvitték az őrszobára, majd le is tartóztatták.

Gájer Bálint feketén dolgozott Németországban, lebukott, még börtönbe is zárták

Gájer Bálint feketén dolgozott Németországban, lebukott, még börtönbe is zárták

Bálint elmesélte, nagyon meg volt rémülve, amikor bezárták őt egy cellába. Nyilvántartásba vették őt, ujjlenyomatot vettek tőle, még rendőrségi fotók is készültek róla. Igaz ugyan, hogy az énekes csak egy éjszakát töltött a rácsok mögött, ennek ellenére megviselte őt az egész hercehurca, minden nagyon gyorsan történt. Másnap rögtön fel is tették egy Magyarországra induló buszra. A fagyizó tulajdonosaira nem számíthatott Bálint, ugyanis eljárás indult ellenük azért, mert feketemunkásként alkalmazták Bálintot. Az énekes azt is elmesélte, hogy pont az incidens előtt kérte a fagyizó tulajdonosait, hogy engedjék haza, mert a tanulmányai Magyarországra kötik, de a munkáltatók nem engedték, szükségük volt a munkájára.

Az énekes azt állítja, így utólag nagyon jó kis sztori ez, de természetesen ezt akkoriban pont az ellenkezőjeként élte meg. Bálint pénteken lép fel először a Voice második élő showjában.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. VICA szerint:

    SAJNALOM HOGY NEM A BALINT NYERTE!O VOLT A LEGJOBB!DE GONDOLOM AZ IDO BE IS FOGJA BIZONYITANI ILYEN TEHETSEG RITKA!KIVANOK NEKI NAGYON SOK SIKERT ES FEL A FEJJEL!!o A LEGJOBB!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: