Egyensúlyzavar – 1 perc és nyersz

Az egyensúlyzavar nem egy kedvelt dolog, ki szeretné, hogy csak úgy eldőljön, mint egy tojás?

Az egyensúlyzavar nevű játék bemutatása videón

/ 1 perc és nyersz feladatok, játékok /

Az egyensúlyzavarban két villanykörtén kell kiegyensúlyozni egy-egy tojást, az érdesítéshez csupán sót használhatunk, az idő, mint mindig, most is egy perc.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. andrea szerint:

  szerintem is jok a jatekok.en is szeretnek jatszani.itthon a baratnommel nagyon szeretjuk ezeket a jatekokat.ahejett hogy mind unatkozzunk ezeket a jatekokat jatszottuk.ugy imadjuk….minden nap ezt jatszuk.megvannak a hozzavalok is de nem pont olyanok mint ott.

 2. patrik szerint:

  nagyon jók a feladatok mikor lesz megint 1 perc és nyersz

  • andrea szerint:

   szerintem is nagyon jok lesznek a jatekok mikor ujra vissza jon az egy perc es nyersz.igazabol a mamam nezte ezt a musort es utanna mi is neztuk.minden nap neztuk de ugy izgultunk hogy edesanyam mar nem birta az izgulast es tobbet nem izgult.meg jo…Sebestyen Balasz szerintem nagyon nyugott narrator mert nem izgatyja az embereket mikor ok jatszanak.enis szeretnek a versenyre menni de 18 ev alattiak sajnos nem mehetnek.de en csak 12 eves vagyok.edesanyam es edesapam mehetnenek de…enyi volt amit akartam mondani.

 3. evelin szerint:

  szerintem ezek a feladatok nagyon jók! sokat szoktam röhögni a sok bénázáson. gratula, így tovább!! 1 PERC ÉS NYERSZ!!

  • andrea szerint:

   En nemnagyon szoktam rohogni ezeken de edesanyam es edesapam igen.Alig varom hogy ujbol kezdodjon az egy perc es nyersz.Mar nem birok az izgalomtol.{na jo vicceltem}[egy kicsit tulozok ezeken]EJJEN 1 PERC ES NYERSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. laci szerint:

  jok a feladatok az egy perc és nyerszbe szivesen játszanék én is

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: