Bereczki Nóra: “Azt hittem a fiam nem viszi semmire”

“Gyerekként annyi mindenbe belekezdett, úszott, hegedült, kajakozott, majd ugyanolyan gyorsan abba is hagyta, hogy azt gondoltam, ha mindenbe ilyen hamar beleun nem viszi majd semmire az életben.” – Vélekedett a cseperedő Bereczki Zoliról édesanyja, Nóra.

Hasonló “fellángolásként” tekintett arra is a kedves mama, mikor fia úgy döntött, előadóművészi babérokra vágyik. Azt gondolta, Zoli ezt is csak ideig-óráig lesz hajlandó folytatni, mégis aggódott: családjukban harminchat esztendős korában elhunyt egy rokonuk, aki ugyancsak színpadi karrierbe kezdett, majd idővel elzüllött és az alkohol szenvedélybetege lett. Nóra félt, hogy fia is hasonlóképpen végzi majd, ha a színjátszást választja hivatásának.

Bereczki művész úr azonban rácáfolt anyukája aggályaira, hiszen nem csak, hogy az Operettszínház neves színésze lett, de mellette énekesként és zenei producerként is méltán megállja a helyét – édesanyja, ha teheti, valamennyi fellépésére elkíséri fiát.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán: édesanyja féltette, hogy rossz utakra terelődik..

Nyolc évvel ezelőtt, mikor jelenlegi munkahelyére került, Nóra melle – ahogy szokták mondani – dagadt a büszkeségtől:

“Amikor a céghez kerültem, a titkárnő számítógépének képernyővédőjén a fiam fotóját pillantottam meg. Megkérdeztem a fiatal lánytól, hogy ez meg kicsoda? Mire ő azt felelte: hát nem ismered? Ő a Bereczki Zoli! Mondtam, dehogynem ismerem, mivel ő a gyerekem! Azt a megdöbbent arcot, míg élek nem felejtem el… Nagyon jól esik, mikor azzal szembesülök, hogy mások is szeretik a fiamat, rajonganak érte.”

– Vallotta be a Meglepetés című hetilapnak az asszony.

 

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: