Bagosi Alexa videó – 3. élő adás

Bagosi Alexa az elsők között lépett fel az x-faktor harmadik döntőjében, egészen pontosan harmadikként. Nagy Feró szigorú a lányaival, így Alexa is egy komoly fejmosáson esett át a szereplése előtt, melyet az ifjú titán komolyan is vett. Elvégre egy igen sok évet megélt, tapasztalt rockénekes a mentora, akire hallgat és megfogadja tanácsait.

Alexa egy lassú, rock dallal lépett fel, a háttérben pedig tüzes zsonglőrök emelték az előadás fényét és minőségét.

Geszti Péter: “Közepe jó volt, eleje gyenge volt a vége megint jó volt. Volt varázslat, néha elszállt, én ennél többet szeretnék kapni.”

Keresztes Ildikó véleménye hasonló volt Gesztijével, ő is kevesellte az éneklést. Malek Miklós hiányolta a csúcspontot, és hangilag is hamisnak értékelte a hallottakat és látottakat. Nagy Feró – bár azt mondta, nem volt 100%-os a produkció – megvédte “lányát”, és kihangsúlyozta, hogy az x-faktor következő adásában is itt a helye.

Bagosi Alexa produkciója

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

  1. varga laura szerint:

    Gergo!!!!!!! En neked szurkolok edigg te nekem sokat tetszetel jouk a produkcioid!!!!!!! Csak igy tovabb en bizom bened hogy vegig viszed!!!! Nekem te vagy az egyetlen rajongom:) 🙂 Es ha majd megnyered szeretnenk veled talalkozni mert enis romaniaban elek Mara Maros megyeben:) Sok sikerttt!!!!! Hajra csak igy tovabb:-* :-*

  2. Dudcsuu. szerint:

    Mii ennek a számnak a ciimee.? 😮 Nagyon tetszett, csak iigy towább Alexa, nekem Eniköö.♥♥♥ A kedwenceeem.^^

  3. Szabadkai Istvánné Ági szerint:

    Alexa! Én neked szurkolók!!! Ki tartást neked és sok sikert.tény és való a mai fellépésed nekem se úgy tetszett mind a eddigiek de!!! Az ikrek eddig nem voltak jó ma tetszettek.Ezzel azt akarom mondani hogy lehet hogy ma neked nem volt olyan jó ( de nem volt rossz) mind eddigiekben,de hidd el vannak sokkalta rosszabbak is nálad.Nekem három rajongom van. Enikő és Alexa és Kováts Vera ti hárman nagyon jók vagytok remélem el juttok a döntőig!!! Hajrá lányok csak így tovább !!! 🙂

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: