Apai örömök elé néz VV Béci

VV Béci meglepő fotót posztolt a legnagyobb közösségi oldalra: kezében egy könyvet tart, melynek címe Apa leszek.

Nagyon úgy tűnik, hogy az egykori villalakó ezzel a képpel kívánta megüzenni a nyilvánosságnak, hogy végre összejött a baba, amit a feleségével már terveztek.

Bár Béci nem fűzött egyéb kommentárt a képhez, másodpercek alatt elözönlötték a gratuláló üzenetek az üzenőfalat. Az egykori villalakó novemberben esküdött örök hűséget szerelmével, Adrival. Az esküvőt gyorsan határozták el és szervezték meg. Akkor azt nyilatkozta Béci, hogy mindketten felkészültek a baba érkezésére, és már nagyon várják, de azt határozottan elutasították, hogy a közelgő gyermekáldás miatt keltek volna egybe.

Béci az interjúban azt is megemlítette nevetve, hogy mindennap dolgozik azon, hogy a baba minél hamarabb összejöjjön. A Blikk szerette volna megkérdezni a párt, hogy erősítsék meg a híreket, de nem sikerült őket elérniük.

Béci és felesége, Adri - alig két hónapja házasok, már jön is a baba

Béci és felesége, Adri - alig két hónapja házasok, már jön is a baba

Béci és Adri már gyerekkoruk óta ismeri egymást, három éve alakult a barátságuk szerelemmé. Kapcsolatuk még a Való Világot is túlélte annak ellenére, hogy a műsor alatt Béci a lányok kedvence lett. Egy évvel ezelőtt költözött a pár közös lakásba, amit Béci saját maga újított fel. Az esküvőjükre novemberben került sor, mindössze három hete volt a párnak megszervezni az álomesküvőt.

Egyedi módját választotta Béci, hogy megossza a nyilvánossággal az örömhírt (forrás: Facebook.com)

Egyedi módját választotta Béci, hogy megossza a nyilvánossággal az örömhírt (forrás: Facebook.com)

A lap információi szerint a házaspár az újév első napját kettesben töltötte. Mivel Adri minden bizonnyal az első hónapokban van, így feltételezhető, hogy gyakori rosszullétekkel küszködik.

Hasonló bejegyzések..