Antal Timi: 2012. november 17.

Antal Tímea számára az x-faktor egy komoly változást jelentett az életében. Minden megváltozott körülötte, és tetszik neki ez az új élet.

Timinek egyetlen vágya volt, hogy ott állhasson a színpadon és énekelhessen. Ez már is teljesült, sőt nagyon sokan szeretik és szinte már mindenki ismeri.

Malek Miklós nem csak állva tapsolt az éneklés végén, hanem kisétált Timihez és megölelte, annyira meghatódott.

Nagy Feró is elérzékenyült, csodálatosnak nevezte a produkciót, Ildikó szerint is az eddigi legnagyobb pillanatát nyújtotta Timi.

Még Ördög Nóri is elbőgte magát.

Antal Tímea produkciója

Hasonló bejegyzések..

22 hozzászólás

 1. sanyi szerint:

  Timi, már megint könnyeztem.Szeretnék még sokszor könnyezni, mert ez a meghatódottság, boldogság és az érzelem könnyei.Köszönöm!

 2. kerr szerint:

  Erőszakos? ezt álmodta,sehol nem ment le a bízonyiték.

  Tünemény a Timi,ének X,tánc X és magyar lélek X

 3. Tina szerint:

  Timi nem tetszik. Erőszakos kis buldog.Érezni a hónalj szagot az erőlködéstől. messze van az X-től mint Makó Jeruzsálemtől.

 4. lizett szerint:

  Fantasztikus volt ez a dal,kitűnő választás mert az igazi tudásodat hallottuk amihez hasonló ,megmerem kockáztatni Magyarországon nincs még egy,remélem megnyered ezt a versenyt,mert ha valóban értékes ember nyer akkor az te vagy Timi.Sokat számít a mentorod, mert olyan ember áll melletted aki kihozza belőled azt amit valójában tudsz.Köszönöm mindkettőtöknek.

 5. Sziszko szerint:

  Szerintem a Timi a befuto,ja és remélem is,Tokéletes hang,és a geszti el mehet a p………ba,fojton az érzésekkel van.Ez a kislány tele van érzésekkel csak rá kell nézni!Gratulálok!

 6. Névtelen szerint:

  Nagyon , kellemes szép hangja van . És ami lényeges , tud is bánni vele . Szinte játszadozik , sokan tanulhatnának tőle. Gratulálok a mentorának is !!!

 7. Mária szerint:

  Az énekesből művész született szombat este. Malek Miklós hibátlanul fogalmazott. Valóban csoda volt. Lelket gyönyörködtető. Gratulálok mindkettőjüknek. Sok ilyet szeretnénk hallani ebben a felfordult világban!
  Malek Miklós egy igazi úri Ember.Példa mindenkinek.

 8. gyula szerint:

  Fantasztikus ének hangod van.Teljesen elvarázsoltál.Nagyon jól állnak neked az ilyen nagyívű dalok,mert van hangod és ez a legfontosabb,minden más tanulható,de a hangi adottság az nem ez veled született hatalmas tehetség.Amikor azt mondják az énekes kritikusok,hogy el van túlozva,szerintem csak irigység.Túlozza el az akinek nincs hangja. Egyszóval nagyon jó vagy és remélem te fogsz győzni.

 9. Katika szerint:

  Tündér ez a lány. olyan édes, mint Radics Gigi volt, persze másként.

 10. erzso szerint:

  Fantasztikusan énekel Timi remélem megnyeri a versenyt!
  Kívánok neki sok sikert és mentorának Malek Miklósnak is.

 11. FANNI szerint:

  KEDVES SZTON CSAK IGY TOVÁBB.HAJRÁÁÁÁÁ

 12. Éva szerint szerint:

  Timikém gyönyörű hangod van, és nagyon szépen énekeltél ma este. Csak így tovább ilyen tehetséget nagyon ritkán lehet találni. Amilyen apróka vagy, olyan nagyon magasan száll a hangod. Gratulálok és sok sikert kívánok még az életben,nagy tehetség vagy, és remélem sokat fogunk még rólad hallani, mert te mással ellentétben (Z.K.) megérdemled !!!!!

 13. Monika szerint:

  Csodálatos hangja van

 14. zsu szerint:

  Gratulálok! A könnyem folyt olyan szépen énekeltél!!!! Sok sikert kívánok! Igazi nagy tehetség vagy!!!!!!!!
  Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a tehetségtelen Zámbó gyerek kitúrja az igazán nagy énekeseket, csak azért mert az Apja különleges tehetségű volt! Jimmy nem véletlenül nem akarta, hogy a gyerek énekeljen!

 15. Éva mama szerint:

  Csodálatos estét varázsoltál.Köszönöm.

 16. Mami szerint:

  Borzongatóan csodás volt!!Köszönöm!!!!

 17. Maya szerint:

  Nagyon jo volt ma a TIMI.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: