VV Vera Prikaszky Ákossal találkozgat

VV Verát a Blikk egyik olvasóriportere kapta lencsevégre, amint az EZO TV egyik műsorvezetőjével Prikaszky Ákossal találkozott egy parkban.

Egy XIII. kerületi parkban látta meg az olvasóriporter a Való Világ egykori lakóját, amint egy férfival bizalmasan sétálgat. A szemtanú először nem ismerte fel a férfit, csak később, saját televíziója kapcsolgatásánál bukkant rá a megoldásra még aznap délután.

A férfiről kiderült, hogy ő az EZO TV egyik műsorvezetője, Prikaszky Ákos. Sétálgatás közben készítette a szemtanú az első fotókat, majd elmondása alapján szeretett volna egyet szemből is készíteni, végül ekkor bukott le az amatőr paparazzi a páros előtt.

A műsorvezető állítólag egyáltalán nem volt kedves vele, megindult a fotós felé, közben pedig trágár kifejezések hagyták el a száját. A szemtanú úgy döntött, inkább visszavonulót fúj, mielőtt még problémája adódik, inkább visszaült az autójába és odébbállt.

VV Vera és Prikaszky Ákos

VV Vera és Prikaszky Ákos találkozgat egymással

A Blikk megkereste Prikaszkyt az ügyben, aki emlékezett a szerinte “pofátlan olvasóra”, aki körülöttük fotózott. Csak annyit nyilatkozott, hogy szerettek volna egy kicsit beszélgetni egymással, ami nem igazán jött össze, hála a pimasz fotósnak.

Hogy pontosan mi is van az EZO TV műsorvezetője és VV Vera között, arról nem volt hajlandó nyíltan beszélni. Annyit azért hajlandó volt közölni, hogy jóban van a volt villalakóval, de egyebet nem árult el kettejük dolgáról, mondván “senkinek semmi köze hozzá”. Vera nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Mester Évi szerint:

    Ákos így próbálja meg leplezni, hogy meleg. Nem értettem soha, hogy miért titkolja, mai világban már nem szégyen,,, hajrá vállad fel! 🙂

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: