Kitiltják a szórakozóhelyekről a balhés VV Évát

Lassan elfogynak azok a menő budapesti szórakozóhelyek, ahova VV Éva beteheti a lábát, ugyanis a pubok sorra tiltják ki a botrányairól elhíresült valóságshow-szereplőt.

Bár VV Éva égre-földre esküdözik, hogy alig iszik, megváltozott és már távol áll tőle a balhézás, a fővárosi szórakozóhelyek mégsem örülnek annak, ha a celeb náluk akar bulizni.

A Való Világ egykori szereplője korábban még csak a Trafiqban volt nemkívánatos személy, ám mára szép hosszú lett azoknak a szórakozóhelyeknek a listája, ahova nem teheti be a lábát. A botrányhősnő nem bulizhat például a sztárok köré­ben rendkívül népszerű Urimuriban és a fiatalok egyik legkedveltebb szórakozóhelyén, a Romkertben sem.

“Többször is próbáltam elmenni ezekre a helyekre, de nem tudtam bejutni. Pedig nem balhézni akarok, csak szórakozni. Úgy voltam ott, hogy nem is ittam előtte annyit, amennyitől részeg lehetnék. Nem értem, miért csinálják ezt velem, egyszerűen a biztonsági őrök eltanácsolnak attól, hogy bemenjek. Nem engedik, akárhogy kérem őket. Olyan, mintha a fülesükön rájuk szólnának, hogy engem küldjenek el” – panaszkodott Éva.

VV Éva

Tiltólistán VV Éva

Az Urimuri üzletvezetője tagadja, hogy náluk bárki is tiltólistán lenne, ugyanis hozzájuk bárki betérhet szórakozni. Ha a biztonsági őrök mégis megtagadják a belépést, annak két oka lehet: az illető túl részeg vagy nem megfelelően viselkedik.

A Romkert vezetősége nem akart a témában nyilatkozni, de sokat sejtetően azt elárulta, hogy VV Éva régebben gyakran megfordult náluk, mostanában viszont nem jön.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: