Kefír megcsalja a barátnőjét

Egy olvasóriporter buktatta le a népszerű énekest még 27-én, amint egy ázsiai lánnyal enyeleg, holott van barátnője, akit Erikának hívnak. 

A képeken, melyet az olvasóriporter készített a Blikk számára, jól látható, hogy Kefír egy ázsiai származású lányt ölelget egy szórakozóhely eldugott sarkában. A riporter azt is elárulta a lapnak, hogy a vak is láthatta, van kettejük között valami.

A képeket ezután megmutatta a párjának, aki közölte vele, Kefír hosszú ideje egy szőke hajú lánnyal, Erikával jár. Kefír nagyon gyakran járt az elmúlt években Thaiföldön, így nem biztos, hogy nagyon meglepő, hogy egy thai lányt választott magának partnerként.

Arról azonban, hogy Kefír és Erika szakítottak volna, senki sem tud, így valószínű, hogy az énekes egyszerre tartja a két lányt.

Kefír egy ismeretlen, ázsiai lánnyal kavar (forrás: Blikk)

Kefír egy ismeretlen, ázsiai lánnyal kavar (forrás: Blikk)

A Blikk megkereste az énekest, hogy meséljen neki az ázsiai lányról való viszonyáról. Először nevetgélt a feltételezésen, de amikor az újságíró elmondta, hogy fotósorozat készült róluk, hirtelen megváltozott a  viselkedése, és tartózkodóvá vált. Annyit közölt csupán, hogy nem nyilatkozik a dologgal kapcsolatban. Kefír egy közeli barátja azt nyilatkozta, hogy a lánnyal való kapcsolata egyáltalán nem újkeletű, sőt!

A legutóbbi thaiföldi útjára Erika nélkül ment el, és sorra küldözgette haza a fotókat, amiken ez a lány is szerepel. Az állítólagos barátnak fogalma sem volt, hogy Kefír csalja Erikát, bár néhány képen az ázsiai szépség igencsak lenge öltözetben volt látható. Kefír továbbra sem akar nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a lány kilétét pedig egyelőre homály fedi.

Kefír és a barátnője (forrás: Blikk)

Kefír és a barátnője (forrás: Blikk)

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. gondolkodó szerint:

    Ez a lány akkor volt ázsiai amikor én a római pápa. 🙂
    És egyáltalán nem rejtély a lány kiléte.
    Sokan ismerik zenész körökben… rá lehet ismerni…

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: