Hallelujah és X-faktor torta

Az RTL Klub elkezdte eddigi legnagyobb költségvetésű tehetségkutató műsorát az X-faktort. Hallelujah. Igen, Leonard Cohen – Hallelujah c. dala nagyon népszerű volt, sokan választották. Keresztes Ildikó például már az ereit is fel akarta vágni, annyira szőrnyű előadásokat hallot Hallelujah címmel.

Az x-faktor legemlékezetesebb pillanatait, hamarosan itt az oldalunkon újra megtekintheted, érdemes ezért gyakran visszanézned. Várd az első videókat, és összefoglalókat. Tarts velünk, és oszd meg véleményedet a többiekkel együtt.

Hallelujah fanatizmus 🙂

Aztán a sokadik Hallelujah után, amikor már az összes mentor, a közönséggel együtt megutálta ezt a dalt, jött egy remek hangú fiatalember, akit már majdnem kizavartak a dalválasztás miatt. Azonban a siker nem maradhatott el. Újra megszerették a dalt, a kellemes borzongás is érezhető volt.

Domonkos Fanni, leendő cukrász például egy X-faktor tortát vitt be a műsorba, és a mentorok elé tette. Azonban nem az ajándékkal kenyerezte (vagy tortázta) le a bírákat, hanem kitűnő hangjával. Természetesen IGEN-nel jutalmazták az előadásmódot. Kérdés, hogy később az éneklés mellett vagy a cukrászatban fog sikereket elérni az életben.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Magyar nő szerint:

  Kedves Szerkesztőség!

  Miért kell Nórinak egyre rövidebb hajat kreálni??? Olyan szép, nőies volt korábban, egyre jobban elrontják a varázsát. 🙁
  Kedves erdélyi nő! Semmilyen hangsúly nincs a magyar jelzőn, csak névtelen szerettem volna lenni. Lehetek xy is.

  Üdvözlettel:
  Valaki

 2. magyar nő szerint:

  Kedves Szerkesztőség!

  Nem túl szerencsés ötletnek bizonyult, hogy egy csapatot versenyeztessenek egyéni indulókkal. Ez az elmúlt hetekben igazolódott be: több hete azon izgulunk, mikor esik már ki a Malek Miklós fiú csapata. Igazságtalannak találjuk, hogy velük kellett pl. párbajoznia a Vecának. Az együttes 5 tagból áll, így 5-ször akkora lehet a szurkoló tábora, mint az egyéni indulóknak. Holott össze sem hasonlítható Vecával és a többiekkel…

  Üdvözlettel:
  egy magyar nő

 3. Erdély szerint:

  Mi ez a “magyar nő”ez annyira szánalmas ez a hangsúly nagyon dühít engem!!!Én Erdélyi szintén magyar nő vagyok de valahogy soha életemben nem kezdtem meg végeztem be igy egy mondatot,ez már szánalom!!!
  És a gyereked meg nem csak Balázstól hall ehez hasonló trágár szavakat elég neki lemenni az utcára is!!!!
  Hajrá X-ek !!!!

 4. Magyar nő szerint:

  Kedves Szerkesztőség!

  Nagyon színvonalas fellépőket láttunk szombaton!
  Sajnálatos azonban, hogy másnap a gyerekek Balázs “Tököm szúrom magam” mondatán viccelődtek. Nagy Feró is tett néhány vulgáris megjegyzést..
  Jó lenne, ha nem hasonlítana a műsor azokhoz az igénytelen showműsorokhoz, amelyek inkább népbutító céllal készülnek, mint művelődési vagy szórakoztató irányzattal.

  Reméljük az elkövetkezendő adásokban a tehetségekre figyelhetünk.

  Üdvözlettel:
  egy magyar nő

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: