Boldog Születésnapot, Anikó!

Az egész nap – kisebb megszakításokkal – Anikó 22. születésnapja körül forgott. A reggeli ébresztőnél körberajongták a többiek és elénekelték az ünnepeltnek a Boldog születésnapot című dalt. Ezután kapott ajándékokat, egy vadító csizmát és egy ékszerszettet, amit rögtön magára is aggatott. Anyukája képeslap formájában köszöntötte fel a Rosszkislányt,

 de az ajándék természetesen nem maradt el: egy cicás fülbevalót kapott.

Nem meglepő, hogy a legnagyobb örömöt bátyja okozta, aki személyesen, a Villában köszöntötte fel a fekete démont. Alekosz szúrkálódós hangulatban volt, Olivért felhergelte, mert engedély nélkül matatott a cuccai között, és Évát is megsértette, mert kövérnek nevezte. Két csapatra osztódtak a lakók. Aki Évát várja vissza a párbajról, annak lila pólót, aki Ildi győzelmét szeretné, annak zöld pólót kellett felvennie. Laci és Gigi Ildit pártolta, Olivér, Alekosz, Szandika és Anikó pedig Éva mellett állt. A többiek pártatlanok maradtak. A két csapatnak össze kellett mérnie tudását, úgy, hogy választottak egy-egy témakört, amiben jóknak érzik magukat. Évi a műveltségi vetélkedő, míg Ildi a szavalás mellett döntött. Sajnos a versmondásig nem is jutottak el a versenyzők, ugyanis Ildi nehezen viselte a vereséget, konkrétan azt, hogy egyetlen műveltségi kérdésre sem tudott válaszolni. Ildi hisztis viselkedésén Laci annyira felhúzta magát, hogy faképnél hagyta csapatát.

Anikó hangot adott annak, hogy mennyire rosszul esik neki, hogy Éva nem köszöntötte fel. A Törtető zokogva rohant el Anikó bántó szavai elől. Olivér tett pontot a veszekedés végére, mert elárulta az ünnepeltnek, hogy Éva egész nap ajándékot készített neki. Végül kibékült a két lány és mintha nem is lett volna köztük semmi konfliktus, úgy táncoltak a születésnapi partin. Éva átadta Anikónak a saját készítésű ajándékát, egy fényképekkel teli kis füzetkét, aminek nagyon örült a lány. Alekosz és Éva között kezd kialakulni valami, amit még csak tippelni lehet, hogy barátság vagy annál több… Az Okostojás eltökélte, hogy kihozza Évából az érző nőt. Emellett egy szerelmi monológnak lehettünk fültanúi, ami ismét kiparodizálásra vár.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Szabó Robertina szerint:

    Boldog,boldog születés napot,kivánunk még sok ilyen szép napot.

  2. medical coding jobs szerint:

    This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: