2013. augusztus 1. 8:17.

Simon Cowell nem élvezheti ki az apai örömöket, ugyanis hatalmas botrány fenyegeti: az angol X Factor-guru legjobb barátja feleségét ejtette teherbe.

Az 53 éves örök agglegény és sztár-ítész igen kellemetlen helyzetbe került, hiszen nem csak lefeküdt barátja, a New York-i ingatlanmágnás Andrew Silverman nejével, de még teherbe is ejtette. Simon Cowell mentségére szóljon, hogy a házaspár kapcsolata egy ideje megromlott, külön éltek, de hivatalosan még mindig férj és feleségnek számítanak.

Úgy tudni, hogy a 36 éves Lauren Silverman hónapok óta a tehetségkutató bírájának vállán sírta el bánatát és sok időt töltött Cowell St Barts-i birtokán, így nem csoda, hogy összemelegedtek.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a baba sorsa, csupán annyi biztos, hogy a barna szépség jelenleg terhessége tizedik hetében jár.

Simon Cowell

Simon Cowell teherbe ejtette gazdag barátja feleségét

A világhírű producer eddig nagy nőcsábász hírében állt, bárkit megkapott, akit csak akart, skalpjai között van például Carmen Electra és Kylie Minogue is. Gyereket idáig azért nem akart, mert szerinte túl sok zűr van vele.

Apa lesz Simon Cowell nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Cambridge baba

Nevet választott Vilmos herceg és Katalin hercegnő a héten világra jött elsőszülött fiának. A kis trónörököst György Sándor Lajosnak hívják ...