2012. február 24. 14:10.

Az X-Faktor rekedt hangú énekese és fiatal párja, Niki első közös gyermeküket várják. A pár nyárra tervezte esküvőjét, ám baba miatt ezt most elhalasztják.

Király L. Norbi apa lesz. A hír talán nem is annyira meglepő, hiszen az énekes nemrég maga mesélt arról, hogy úgy érzi, Niki az a nő, akivel le szeretné élni az életét, és vele szeretne családot alapítani. Az X-Faktor felfedezettjének teljesült a vágya, hiszen párja első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

A 22 éves énekes és 19 kedvese fél éve (2011 augusztusában) találkoztak először, majd Norbi hat hét ismeretség után megkérte a lány kezét. A fiatalok nyárra tervezték esküvőjüket, ám az élet átírta a forgatókönyvet, így az esküvői meghívók, menük és virágdíszek helyett most babakelengyét válogatnak.

Király L. Norbi és Niki

Király L. Norbi és Niki babát várnak

A pár életében némi átszervezést igényel a családalapítás,  ugyanis annak ellenére, hogy minden szabadidejüket együtt töltik, nem élnek együtt. Továbbá gondot okozhat az is, hogy az énekesnek egyre kevesebb fellépése van. Ha az anyagi helyzet úgy kívánja, lehetséges, hogy Norbi visszamegy dolgozni abba a jogi irodába, ahol az X-Faktor előtt tevékenykedett – mondta egy közel ismerős.

Apa lesz Király L. Norbi nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Király L. Norbi ismét az Xfaktorban!

2011. augusztus 22. 15:17.

Király L. Norbi súlyos titka

2010. december 8. 11:30.

Király L. Norbi ballépése

2010. november 17. 11:15.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Tabáni István

Tabáni István két évvel ezelőtt nyerte meg a Csillag Születiket. A hirtelen jött népszerűség miatt az énekesnek választania kellett régi ...